INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Robert Lewandowski, tot mai aproape de Barcelona » Polonezul a ajuns la un acord de principiu cu catalanii

Robert Lewandowski
Foto: Imago
Robert Lewandowski Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 martie 2022 20:15 / Actualizat duminica, 27 martie 2022 20:41

Barcelona este aproape să de o lovitură uriașă pe piața transferurilor. Robert Lewandowski (33 de ani) are șanse mari să devină noul jucător al catalanilor din vară.

Lewandowski, care mai are contract cu Bayern până în 2023, este dispus să părăsească Germania încă din această vară și să ajungă sub comanda lui Xavi la Barcelona. 

Un superstar de la Barcelona vrea să plece » S-ar fi înțeles deja cu PSG
BARCELONA
Un superstar de la Barcelona vrea să plece » S-ar fi înțeles deja cu PSG

Lewandowski, contract pe 4 ani cu Barcelona

Sport.es, ziarul de casă al catalanilor, notează că atacantul polonez a ajuns la un acord de principiu cu Barcelona pentru a ajuns la vară pe „Camp Nou”. Lewandowski ar urma să evolueze în următorii 4 ani la formația blaugrana. 

Dar Lewandowski trebuie să îi convingă pe șefii lui Bayern să-l lase să plece, el mai având contract încă un an cu bavarezii. 

Polonezul consideră că transferul în Spania i-ar aduce mai multe șanse de a câștiga „Balonul de Aur”. 

Și Barcelona este dispusă să forțeze, catalanii find dispuși chiar să plătească între 50 și 60 de milioane de euro pentru a-l aduce pe Lewa. 

45 de goluria marcat Lewandowski pentru Bayern în acest sezon, în toate competițiile

Salah, dorit și el de Barcelona

După ce și-a dat seama că e greu să-l cumpere pe Haaland de la Dortmund, Xavi a reperat un alt star din fotbalul mondial. Conform Mundo Deportivo, catalanii se interesează de Salah, care n-ar mai vrea să rămână la Liverpool.

Salah mai are contract cu Liverpool până în 2023, iar o nouă înțelegere între egiptean și „cormorani” nu se întrevede momentan. Xavi e fermecat de calitatea lui Salah și de incursiunile extremei din dreapta, care se sfârșesc deseori cu pătrunderi în centru și finalizari rafinate cu piciorul stâng.

Potrivit sursei citate, și Salah îl admiră pe Xavi, fiind „îndrăgostit de fotbalul pe care îl dirijează antrenorul catalan”.

Barcelona a rezolvat transferul lui Frank Kessie

Mundo Deportivo, care-l citează pe jurnalistul Gianluca di Marzio, scrie că Franck Kessie (25 de ani), mijlocașul de la AC Milan, a efectuat deja vizita medicală, în Lugano (Elveția). Negocierile între cele două părți au avansat rapid și au fost accelerate la finalul lui februarie.

Kessie a ajuns la un acord cu Barcelona și va semna un contract valabil până în iunie 2026. Salariul acestuia va fi de 7 milioane de euro pe sezon, urmând a primi și un bonus la semnătură.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
paroi
paroi  •  28 Martie 2022, 07:06

Ăstea da transferuri. Nu Dembele si Coutinho.

1051370944892193
Petru Iustin  •  27 Martie 2022, 20:54

Inseamna ca vine Halaand la Bayern, nu-l lasau altfel sa plece

Vezi toate comentariile (2)
Comentează