INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Barcelona - Alavés 3-0 // Căpitanul bun la toate: ”Genialul Messi a distrus zidul Alavés. Un suflet imposibil de controlat”

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 19 august 2018 11:15

Leo Messi a dat iar recital pe Camp Nou, în 3-0 cu Alaves. ”Două goluri, două bare, schimbări de direcție minunate, pase imposibile și assisturi pentru Dembélé, Coutinho și Suárez”, l-a lăudat Mundo Deportivo.

Barcelona a pornit în forță cursa de apărare a titlului. Nu i-a lăsat nicio șansă lui Alavés, care a rezistat doar ceva mai mult de-un ceas pe Camp Nou. Noul căpitan de după plecarea lui Iniesta a captat întreaga atenție. "Genialul Messi a distrus zidul lui Abelardo", a titrat Mundo Deportivo. Leo a fost factotum sâmbătă seară. A reușit o "dublă", primul gol printr-o execuție a unei lovituri libere pe sub zid, a nmerit două bare și a încântat prin "schimbările de direcție minunate, pasele imposibile și assisturile pentru Dembélé, Coutinho și Suárez".

Garanție pentru titlu și Ligă?!

Până și Valverde a rămas impresionat de recitalul argentinianului. "Leo nu încetează să ne surprindă. Nu e prima oară când bate o «directă» în acest fel. Nimeni nu știe ce variantă va alege să execute. El vede ceea ce nimeni nu poate vedea în acele momente", explică antrenorul blaugrana.

Messi a devenit primul jucător din secolul al 21-lea care marchează în 15 stagiuni consecutive în LaLiga! Iar de câte ori Leo a reușit primul gol al Barcelonei într-o ediție de campionat, catalanii au cucerit atât titlul în Spania, cât și Liga Campionilor.

385
de goluri are Messi în campionat pentru Barca în 419 partide. În total, a marcat 554 de goluri în 638 de jocuri disputate în blaugrana

8
șuturi la poartă a tras argentinianul cu Alavés, 6 cadrate, din totalul de 25 ale Barcelonei (11 pe poartă) 

"Messi scrie mereu istorie. În astfel de meciuri, așteptăm un gol de la el. Va fi complicat să marcheze și golul blaugrana cu numărul 7.000 în LaLiga, dar îmi place să joc alături de el"
Sergi Roberto, mijlocaș Barcelona

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează