INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - ALMERIA 3-2

Barcelona, victorie chinuită cu ultima clasată din LaLiga » Gestul lui Raphinha a creat polemică

Raphinha // FOTO: Imago
Raphinha // FOTO: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 20 decembrie 2023 22:21 / Actualizat miercuri, 20 decembrie 2023 22:46

Barcelona s-a impus cu greu în fața Almeriei, 3-2, într-un meci din etapa a 18-a din La Liga.

După 2-4 cu Girona și 1-1 cu Valencia, Barcelona a obținut o nouă victorie în La Liga. Catalanii s-au chinuit cu Almeria, ultima clasată, reușind să obțină cele trei puncte pe final. 

Barcelona a trecut cu greu de Almeria

Trupa lui Xavi a început meciul în control. A avut posesia, dar nu și-a creat ocazii importante. Până la urmă, Barcelona a deschis scorul. 

Raphinha a marcat în minutul 33, într-un moment în care fanii începeau să-și exprime nemulțumirile. Iar după gol, extrema braziliană a făcut un gest controversat. S-a îndreptat către fani și și-a acoperit urechile, semn că nu aude criticile.

Barcelona, victorie chinuită cu ultima clasată din LaLiga » Gestul lui Raphinha a creat polemică

Avantajul Barcelonei nu a durat decât 8 minute. Leo Baptistao a scăpat singur cu portarul catalanilor și a trimis mingea peste el, stabilind scorul pauzei. 

Sergi Roberto, eroul Barcelonei 

După pauză, Sergi Roberto a fost eroul catalanilor. Căpitanul catalanilor a făcut 2-1 în minutul 60, cu o lovitură de cap, și a făcut dubla în minutul 83, după un șut de la 10 metri. Între cele două goluri ale mijlocașului, a punctat și Almeria. Oaspeții a făcut 2-2 prin Edgar Gonzalez, dar nu au putut ține de rezultat. 

Barcelona, care va mai juca pe 4 ianuarie, ajunge la 38 de puncte. Cu 3 peste Atletico, care are un meci în minus. Girona e lider, cu un meci în minus, iar Real Madrid e pe 2 (42 de puncte). 

Citește și:

Mircea Lucescu e aproape de un nou contract » Ar urma să aibă un nume legendar ca asistent

Transferul cu care Manchester United vrea să iasă din criză » Starul inclus în tranzacție

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează