INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

Barcelona tremură: Arabia Saudită vine după 3 oameni de bază!

Lewandowski, Raphinha și Ter Stegen sunt pe lista saudiților // foto: Guliver/gettyimages
Lewandowski, Raphinha și Ter Stegen sunt pe lista saudiților // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat miercuri, 28 februarie 2024 09:42 / Actualizat miercuri, 28 februarie 2024 10:08

„Fotbalul din Arabia Saudită o amenință pe Barcelona”, titrează astăzi ziarul catalan Mundo Deportivo pe copertă. Șeicii au 3 oameni importanți blaugrana pe listă: Marc-Andre ter Stegen, Raphinha și Robert Lewandowski.

Vara trecută, Barcelona a cedat insistențelor din Arabia Saudită pentru unul dintre jucătorii de la prima echipă: ivorianul Franck Kessie a fost vândut pentru 12,5 milioane de euro la Al Ahli, una dintre marile echipe saudite.

Kessie nu a fost singurul jucător blaugrana vânat de cluburile din Arabia Saudită. Cotidianul catalan Mundo Deportivo dezvăluie astăzi că și extrema dreapta Raphinha a refuzat o ofertă, una importantă, care i-ar fi adus 20 de milioane de euro anual.

„Nu retrogradează niciodată” » Echipa care l-a dat pe spate pe Ilie Dumitrescu în acest sezon: „E proiectul ideal”
OȚELUL - CFR CLUJ 2-2
„Nu retrogradează niciodată” » Echipa care l-a dat pe spate pe Ilie Dumitrescu în acest sezon: „E proiectul ideal”

„Arabia Saudită o amenință pe Barcelona”: Ter Stegen, Lewandowski și Raphinha sunt pe lista saudiților

Brazilianul cumpărat de la Leeds nu este singurul om important al Barcelonei de pe lista saudiților. Interes mai există pentru Robert Lewandowski, golgheterul blaugrana în acest an, cu 18 goluri în toate competițiile, și portarul Marc-Andre ter Stegen.

Primul mai are contract 2 ani cu Barcelona, portarul până în vara lui 2028, dar salariile aiuritoare propuse de saudiți i-ar putea convinge să facă pasul într-un fotbal în plină expansiune.

„Portarul Barcelonei știe că un club puternic din liga saudită îl vrea, dar nu există o ofertă formală în acest moment. În privința lui Lewandowski, Barcelona ar vrea să-l păstreze măcar pentru încă un an, asfel încât să-i fie mentor lui Vitor Roque”, notează sursa citată.

Barcelona tremură: Arabia Saudită vine după 3 oameni de bază!
Coperta Mundo Deportivo de astăzi

Lamine Yamal l-ar putea provoca pe Raphinha să plece

Cele mai mari șanse de a pleca le are Raphinha. Brazilianul a declinat oferta venită vara trecută, dorind să se impună la Barcelona, însă ascensiunea lui Lamine Yamal, cel care a pus stăpânire pe flancul drept al atacului, l-ar putea forța să ia în considerare ofertele venite.

Raphinha a înscris 15 goluri în 74 de meciuri pentru Barcelona. Brazilianul de 27 de ani se laudă și cu 20 de pase decisive.

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Ovidiu Ioanițoaia analizează Napoli - Barcelona 1-1

Mai multe știri din fotbalul internațional:

„Monstrul” Haaland, dezlănțuit în Cupa Angliei » A dat 5 goluri cu Luton: 4 din pasele aceluiași coechipier
MANCHESTER CITY
„Monstrul” Haaland, dezlănțuit în Cupa Angliei » A dat 5 goluri cu Luton: 4 din pasele aceluiași coechipier
Moruțan e în semifinalele Cupei Turciei! A eliminat-o pe Fenerbahce cu un gol în vinclu
ANKARAGUCU
Moruțan e în semifinalele Cupei Turciei! A eliminat-o pe Fenerbahce cu un gol în vinclu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
mishu_74
mishu_74  •  28 Februarie 2024, 17:21

titluri sforaitoare, click-bait si drama cat incape...cam asa s-ar traduce articolasul vostru. nici unul din astia 3 nu pleaca. care face pariu? pe Yamal nu-l poate forta la nici 17 ani sa joace meciuri intregi saptamani in sir, asa ca varianta Rafinha este mai mult decat binevenita pe aripa dreapta. Ter Stegen va mai apara cel putin 4-5 ani in poarta Barcei, pentru ca e Ter Stegen, un portar formidabil cu reflexe super bune si capitanul de drept al echipei. iar Lewandowski inca nu e terminat. e pe panta descendenta de ceva timp dar inca mai poate, inca marcheaza, plus ca el nu vrea sa-si sfarseasca cariera la arabi. a zis-o si ras-zis-o. ne informam si noi un pic inainte de a informa lumea?

enigmaticul
enigmaticul  •  28 Februarie 2024, 14:30

Barcelona ”tremură” poate doar pentru portarul Ter Stegen, deși el are contract până în 2028!! Însă, cu siguranță nu tremură pentru Lewandowski, din care nu a rămas decât o ”umbră” a jucătorului de la Bayern. La fel și Raphinha, care poate fi înlocui ușor cu Lamine, și care este chiar mai bun.

tyler_durden
tyler_durden  •  28 Februarie 2024, 13:48

A se citi "Barcelona isi freaca mainile".

Vezi toate comentariile (3)
Comentează