INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MERCATO

OFICIAL Barcelona are superatacant: Sergio Aguero! Clauză de reziliere fabuloasă la 33 de ani

Sergio Aguero
Sergio Aguero

Articol de - Publicat luni, 31 mai 2021 17:16 / Actualizat luni, 31 mai 2021 20:46

Sergio Agüero s-a despărțit de Man. City după zece ani și a semnat pe două sezoane cu Barcelona. Eric García e următorul transfer. Tot de la City. Tot gratis

Zece sezoane, atât a jucat Sergio Agüero în partea bleu a orașului Manchester. Golgeter all-time. Dar, mai mult accidentat sezonul trecut, se desparte de "Etihad Stadium". Totuși, își împlinește alt vis: va fi și la echipa de club alături de Leo Messi, alături de care evoluează la naționala Argentinei de 15 ani.

Vin la cea mai bună echipă din lume. Voi da totul pentru acest tricou. Am luat cea mai bună decizie 
Sergio Aguero

Sergio Aguero sărbătorește 33 de ani ca jucător al Barcelonei

Kun va împlini miercuri 33 de ani și îi va sărbători ca jucător al Barcelonei. Este oficial! După finala Champions League (ultimul meci la City), pierdută în fața lui Chelsea (0-1), atacantul a zburat direct în capitala Catalunyei.

A fost supus unui examen medical amănunțit, medicii testându-i genunchiul stâng, la care a fost operat în iunie 2020 chiar la Barcelona, după o ruptură de menisc. Vizita medicală s-a încheiat bine și Agüero a semnat un contract pe doi ani.

După prezentarea oficială va pleca în Argentina, pentru a evolua în preliminariile CM 2022, cu Chile și Columbia. 

După Kun, Eric Garcia. Apoi, Wijnaldum. Tot gratis

Clubul catalan l-a luat gratis pe Sergio. La fel se va întâmpla și cu Eric García. Fundașul central, 20 de ani, crescut la Academia de juniori a Barcelonei, e și el la final de angajament cu Man. City. Olandezul Georginio Wijnaldum e așteptat și el. Adio, Liverpool! Vine tot gratis.

100 de milioane de euroe clauza de reziliere a lui Aguero la Barca

260de goluri a marcat Sergio Agüero în toate competițiile la Manchester City (record al clubului) în 390 de meciuri

184de goluri a înscris atacantul argentinian în Premier League în 275 de partide pentru Man. City (record)

Sir Alex Ferguson, o descoperire dureroasă: „E teribil să-ți vezi jucătorii îmbătrânind”

Dominația Abramovici » Chelsea are cele mai multe trofee în Anglia de la venirea patronului rus

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
realcf
realcf  •  31 Mai 2021, 23:12

Parca au renuntat la Suarez din cauza varstei... asta e mai batran ca Suarez si este bun?

remarque
remarque  •  31 Mai 2021, 22:28

cum mai? Si Barca aduce babaciuni? Cand il poti lua pe Morutan, pe Olaru, pe Man si pe alte perle sub 22 de ani? Pe Ianis de la Rangers. Loveste mingea cu ambele picioare. Si tu esti prost sa il iei pe Aguero de 33 de ani? Barca nu se gandeste la jucatorii spanioli tineri? La nationala Spaniei. Daca ar fi Burleanu la Federatia Spaniola de Fotbal ar pune lucrurile la punct. Fraierilor

Vezi toate comentariile (2)
Comentează