INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Diego Simeone își ignoră rivalele după remiza cu Barcelona: „Nu cred că mă voi uita la meciul lor” + Reacția lui Pique

Diego Simeone, antrenor Atletico Madrid // foto: Guliver/gettyimages +19   FOTO
Diego Simeone, antrenor Atletico Madrid // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 mai 2021 20:01 / Actualizat sambata, 08 mai 2021 20:28

Diego Simeone (51 de ani), antrenorul lui Atletico Madrid, este mulțumit de prestația echipei sale din meciul cu Barcelona, încheiat la egalitate, scor 0-0.

Atletico Madrid riscă să piardă primul loc în La Liga după remiza albă de pe „Camp Nou”. Totuși, Simeone nu pare a fi foarte îngrijorat de această perspectivă. Antrenorul argentinian spune că nici măcar nu va urmări meciul dintre Real Madrid și Sevilla de duminică, partidă care i-ar putea propulsa pe „los blancos” pe primul loc, în caz că aceștia vor câștiga cu Sevilla.

Diego Simeone: „Echipa cu cea mai puternică mentalitate va câștiga La Liga”

„Am dorit să jucăm așa cum am făcut-o. Am vrut continuitate și ritm, iar din punct de vedere colectiv să ne apărăm bine. Atacul a fost foarte bun în prima parte, mereu am dictat ritmul jocului. Am simțit că a fost un meci pe care ambele echipe au vrut să îl câștige, fiecare prin metodele sale. Rămân 3 meciuri de jucat, le vom lua pe fiecare în parte. Luni vom merge la antrenament cu gândul la meciul dificil cu Real Sociedad”, a declarat Simeone, citat de Marca.

Strict despre lupta la titlu, antrenorul „saltelarilor” a spus: „Echipa cu cea mai puternică mentalitate va câștiga La Liga. Nu cred că mă voi uita la meci (n.r. - Real Madrid - Sevilla), în ultima vreme nu mă mai uit la meciuri pentru că nu mă simt bine”.

Reacția lui Pique, după Barcelona - Atletico Madrid

Știam împotriva cui jucăm. Atletico este oponentul cu poate cea mai bună apărare din La Liga, care încasează cele mai puține goluri și împotriva căruia este dificil să îți creezi ocazii. Trebuie să profiți de cele clare, iar noi am avut câteva. Suntem încă în viață, am avut un meci bun, am avut ocazii mai clare decât ei. Nu a fost să fie și acum știm că nu depinde de noi, dar văzând rezultatele din acest sezon, putem spune că lupta la titlu este încă deschisă. 

Dacă vom câștiga cele 3 meciuri rămase, vom avea șanse. Nu am o bilă de cristal, dar ăsta trebuie să fie scopul nostru, să luptăm până la final. Și asta vom face. Dacă nu mai depindem de noi, este pentru că în unele faze ale sezonului nu am fost buni, dar în ultimele luni am concurat foarte bine.
- Gerard Pique, Barcelona

Situația în La Liga: Real Madrid poate urca pe 1

  • În raportul meciurilor directe (principalul criteriu de departajare în caz de egalitate la puncte) între principalele 3 candidate la titlu, Real Madrid stă mai bine în duelurile cu Atletico Madrid și Barcelona, în vreme ce Los Colchoneros au avantaj față de catalani.
  • Cu o victorie mâine, în fața Sevillei, Real Madrid trece pe primul loc cu 3 runde înainte de finalul stagiunii. Trupa lui Zidane câștigă din nou campionatul dacă bate tot în următoarele 4 partide.

Programul în La Liga până la final

Atletico Madrid:

  • Sociedad (a)
  • Osasuna (a)
  • Valladolid (d)

Barcelona:

  • Levante (d)
  • Celta Vigo (a)
  • Eibar (d)

Real Madrid:

  • Sevilla (a)
  • Granada (d)
  • Bilbao (d)
  • Villarreal (a)

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Obstacol uriaș pentru Real Madrid în lupta la titlu: Ramos s-a rupt din nou

E oficial! Neymar și-a prelungit contractul cu PSG: „Unele lucruri mă fac să cred și mai mult în acest proiect”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
ttalpaiadului
ttalpaiadului  •  09 Mai 2021, 04:07

Barcelona este o umbra a echipei de altadata, nu merita sa castige campionatul anul acesta.

enigmaticul
enigmaticul  •  08 Mai 2021, 20:51

Prea multe nu s-au schimbat!! Dacă Real face meci egal cu Sevilla? Și apoi, să ne uităm la programul fiecăreia din cele 4 echipe care pot câștiga La Liga; 1)Atleti are meci dificil cu Sociedad, Osasuna și Valladolid, care luptă pt evitarea retrogradării 2) Real, în afară de meciul destul de dificil cu Sevilla, are la Villarreal, care luptă ptr. Europa, la Bilbao care luptă ptr. EL, la Granada care de asemenea luptă ptr. EL și care a luat 3 pct la Barca; 3)Sevilla are meciuri grele la Villareal și Valencia, ambele în deplasare și cu Alaves, acasă care luptă ptr. evitarea retrograd. 4) Barca nu mai depinde doar de ea, chiar dacă câștigă toate meciurile Levante , Celta și Eibar. Oricum, sunt convins că aceste echipe vor mai pierde puncte

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close