INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - ATLÉTICO 2-0

BARCELONA - ATLETICO MADRID 2-0 // Scandal-MONSTRU la meciul care a decis titlul în La Liga! Diego Costa l-a înjurat pe arbitru: „Mă c... pe c... de mă-ta!”

Diego Costa a fost eliminat în prima repriză
Diego Costa a fost eliminat în prima repriză

Articol de - Publicat duminica, 07 aprilie 2019 09:30

Barcelona - Atletico Madrid, meciul decisiv pentru titlu din La Liga, a fost scurtcircuitat de Diego Costa încă din prima repriză. În minutul 28, în culmea furiei, l-a înjurat de două ori pe arbitrul Jesús Gil Manzano. Iar acesta a trecut în raport insulta cu majuscule, potrivit Mundo Deportivo.

  • Meciul dintre Barcelona și Atletico Madrid, din etapa cu numărul 31 din La Liga, s-a terminat 2-0 (Luiz Suarez 84', Messi 87')
  • Barcelona se distanțează astfel la 11 puncte de Atletico Madrid, locul 2, și la 13 de Real Madrid, locul 3 (Clasamentul AICI)

A venit spre mine urlând: «ME CAGO EN TU PUTA MADRE! ME CAGO EN TU PUTA MADRE!»” („Mă c... pe c... de mă-ta!”), a scris „centralul”, care l-a eliminat imediat pe atacantul lui Atlético.

„După ce i-am arătat cartonașul roșu, rămas pe teren, jucătorul m-a prins de braț pentru a mă împiedica să-i avertizez doi coechipieri”, a completat Manzano. Nici aceștia n-au scăpat. Giménez și Godín au văzut „galben” pentru proteste. 

„În ultimele 11 meciuri aici, am primit șapte eliminări. L-am întrebat pe arbitru ce s-a întâmplat, iar el mi-a zis ceva ce Costa neagă. Dacă asta i-a spus, atunci merita să fie eliminat. Dar nu se întâmplă la fel cu toți jucătorii” Diego Simeone, antrenor Atlético

VEZI ȘI:

VIDEO+FOTO S-a decis titlul în Spania! Barcelona e 99% campioană după victoria din derby

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (13)
ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  07 Aprilie 2019, 20:22
Postat de redshow pe 07 Aprilie 2019, 13:13

Compoertament de sofer de duba :))) Eliminare meritata . Este un fotbalist cu o tehnica si fizic impresionant dar il duce mintea pana la primul colt :))) Oare nu are origin romanesti ??? Mi s-a parut ca l-am vazut intr-un E46 din 2000 cu volan pe dreapta , numere de Bulgaria cu manelele la maxim..

e securist si tine cu codruta!

tataika
tataika  •  07 Aprilie 2019, 15:18

Felicitari pentru "articol", 'nea ziaristu'...

samertx
samertx  •  07 Aprilie 2019, 14:03
Postat de cpt.ahab pe 07 Aprilie 2019, 11:22

Nu avea motiv să izbucnească. La fruntea lui cât un deget, câtă minte crezi că zace acolo?!

Ce faci, căpitane? Te întorci la frenologie?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close