INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - ATLETICO MADRID 2-3

BARCELONA - ATLETICO MADRID 2-3 // Șefii Barcelonei, decizie clară în cazul lui Ernesto Valverde! Ce se întâmplă cu antrenorul după eliminarea din Supercupa Spaniei

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 ianuarie 2020 09:30

Barcelona a pierdut în semifinalele Supercupei Spaniei, 2-3 cu Atletico Madrid, după ce a încasat două goluri în minutele 81 și 86. 

Deși fanii sunt nemulțumiți de randamentul echipei din acest sezon, șefii Barcelonei au în continuare încredere în Ernesto Valverde.   

Mundo Deportivo, ziarul de casă al formației catalane, anunță azi că postul antrenorului nu este în pericol după eliminarea din Supercupă. „Președintele Bartomeu nu are intenția de a se despărți de Valverde. Poziția lui Bartomeu este aceea de a nu schimba acum antrenorul”, notează Mundo Deportivo. 

Guillermo Amor, directorul de Relații Instituționale de la FC Barcelona, a vorbit și el despre Ernesto Valverde. 

„Când ai jucat fotbal știi că aceste lucruri se pot întâmpla și la echipele mari. Totul se poate schimba foarte repede într-un meci. Dar mai sunt multe competiții importante. Să-l dăm afară pe Valverde? Nu există așa ceva”, a adăugat Amor pentru Mundo Deportivo. 

Barcelona este lider în Spania, cu 40 de puncte, la egalitate cu Real Madrid și este calificată în optimile Ligii Campionilor, unde se duelează cu Napoli. 

Vezi și: 

FOTO // Atletico întoarce senzațional scorul! Derby în finală cu Real Madrid

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează