INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

Schimbul iernii în La Liga? Barcelona și Atletico au pornit negocierile

Yannick Carrasco/ foto Imago Images
Yannick Carrasco/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 ianuarie 2023 20:53 / Actualizat vineri, 13 ianuarie 2023 21:06

Barcelona și Atletico au început negocierile pentru un schimb Memphis Depay - Yannick Carrasco în această perioadă de mercato.

Madrilenii l-au cedat deja pe Joao Felix la Chelsea sub formă de împrumut, până în vară. Pentru a completa golul din atac, Atletico îl vrea pe Depay de la Barcelona și l-a propus la schimb pe Thomas Lemar, doar că trupa „blaugrana” a refuzat oferta inițială.

A venit verdictul medical pentru Dennis Man » Are leziune musculară de grad mediu! Cât va lipsi de la Parma
ITALIA
A venit verdictul medical pentru Dennis Man » Are leziune musculară de grad mediu! Cât va lipsi de la Parma

Schimb de jucători între Barcelona și Atletico?

Barcelona i-a transmis lui Atletico că acceptă doar un jucător la schimb pentru Depay: Yannick Carrasco. Propunerea șefilor catalanilor este pe placul lui Xavi, care l-ar vrea pe belgian în echipa sa.

Schimbul de jucători ar dura până în vară și s-ar realiza sub formă de împrumut, nu de transfer definitv, anunță Sport.es. Jurnaliștii catalani notează că mutarea se va realiza doar dacă Atletico va accepta toate solicitările Barcelonei, care nu vrea să „se ardă” din nou, ca în cazul Griezmann.

Barcelona l-a cumpărat pe francez de la Atletico în 2019, pentru 120 de milioane de euro. În 2021 l-a împrumutat pe Griezmann înapoi la madrileni, iar ulterior, l-a cedat definitiv pentru doar 20 de milioane de euro.

30 de milioane de euroeste cota lui Yannick Carrasco, potrivit transfermarkt.com.

Schimbul Carrasco - Depay ar fi în favoarea Barcelonei. Belgianul este un titular de bază la echipa lui Simeone și unul dintre cei mai importanți jucători ofensivi. De partea cealaltă, Depay este rezervă în majoritatea meciurilor echipei lui Xavi.

20 de milioane de euroeste cota lui Depay, potrivit transfermarkt.com

Citește și:  

Cristiano Ronaldo, apariție-surpriză la Real Madrid!

„A semnat” » Manchester United l-a transferat pe jucătorul jignit de Messi la Mondial

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close