INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - BENFICA 0-0

Xavi, optimist după egalul cu Benfica din Liga Campionilor: „Este Barcelona pe care ne-o dorim. Mergem la Munchen să câștigăm”

Xavi Hernandez
Foto: Imago
Xavi Hernandez Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 noiembrie 2021 07:45 / Actualizat vineri, 10 decembrie 2021 20:11

Barcelona a remizat acasă, 0-0 cu Benfica, în grupele Ligii Campionilor și tremură serios la calificarea în „optimile” competiției. După meci, Xavi Hernandez, antrenorul catalanilor, a oferit primele reacții despre jocul elevilor săi.

Toate rezultatele de marți din grupele Ligii Campionilor, AICI!

„Cred că am fost superiori, este ceea ce ne-am dorit. Ne-a lipsit doar golul. Dacă am fi marcat, am fi vorbit despre un meci grozav. Mai avem un meci și trebuie să mergem la Munchen pentru a câștiga. Am jucat foarte bine. 

Este Barcelona pe care o dorim. Am făcut un meci grozav. Trebuie să jucăm la fel, cu aceeași solidaritate, responsabilitate în apărare”, a declarat Xavi la conferința de presă de după meci.

Ter Stegen este încrezător în schimbarea pozitivă din jocul catalanilor odată cu Xavi și este convins că rezultatele pozitive vor veni.

„Ne-am confruntat cu o echipă care a marcat trei goluri contra noastră în prima manșă și este o echipă grozavă. Am făcut o treabă bună și un efort mare, dar din păcate nu am putut înscrie. Nu a fost ușor. Aveam nevoie doar de gol. Am riscat mult să înscriem și am avut noroc că nu au marcat în situația aceea( n.r. - ocazia uriașă a lui Seferovic în ultimul minut) 

Toată lumea vede entuziasmul cu care Xavi ne face să jucăm . Suntem cu toții conectați, avem o idee despre cum să jucăm, lăsând foarte puține spații rivalului. Și asta e bine, cu această atitudine vom câștiga cu siguranță”, a spus și portarul german.

Barcelona tremură pentru calificare

Catalanii aveau nevoie de victorie pentru a-și asigura prezența în „optimile” competiției. Egalul îi face pe băieții lui Xavi să tremure serios pentru calificare.

Barcelona este în acest moment pe locul secund, cu 2 puncte peste Benfica. În ultima etapă, catalanii joacă pe terenul lui Bayern, echipă calificată, iar Benfica joacă acasă cu echipa lui Mircea Lucescu, Dinamo Kiev. 

Pentru calificare, catalanii au nevoie de un rezultat asemănător sau mai bun decât al portughezilor. În meciurile directe, Benfica e avantajată (3-0 și 0-0).

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Mircea Lucescu, deranjat de arbitraj după Dinamo Kiev - Bayern: „S-a văzut asta din nou”

Reacția altfel a fotbalistului recompensat de Mourinho cu pantofi de 800 de euro: „N-a fost rasism, ador bananele”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
kensan.gmm
kensan.gmm  •  24 Noiembrie 2021, 16:33

Puteti sa ii trimiteti jumate din aia 660.000 euro ptr egal lui Seferovici, sa isi ia si el o masina ceva.

denieru
denieru  •  24 Noiembrie 2021, 14:32

Daca nu rata Seferovic la acea faza, Barça se pregatea de Europa League de ieri.

saramago
saramago  •  24 Noiembrie 2021, 12:51

Declarația corectă ar fi fost: Mergem la Munchen să câștigăm experiență.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează