INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Inițiativă incredibilă la Barcelona: Messi, Pique și ceilalți doi căpitani, gest extraordinar

Leo Messi câştigă cel mai mult, 48 de milioane net anual // FOTO: Guliver/GettyImages
Leo Messi câştigă cel mai mult, 48 de milioane net anual // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 23 martie 2020 11:14

Leo Messi, Sergio Busquets, Gerard Pique și Sergi Roberto, cei patru căpitani ai Barcelonei, sunt dispuși să accepte micșorarea temporară a contractelor jucătorilor, dar nu au stabilit procentul şi durata măsurii provocate de pandemia de coronavirus.

Prima echipă din Spania la care s-a pus problema ca şi jucătorii să suporte criza provocată de coronavirus e Barelona. Având cel mai mare buget din LaLiga, încearcă să reducă salariile, a căror pondere a ajuns la 53%. 

Potrivit cotidianului Sport, conducerea a sugerat celor din vestiarul blaugrana să facă un efort pentru a ajuta financiar clubul. Nu s-a ales varianta intrării în şomaj parţial, după cum au procedat câteva cluburi franceze, şi ar exista deja un acord de principiu pentru a micşora sumele prevăzute în contractele jucătorilor catalani

656.000.000 de euroe bugetul de salarii al Barcelonei, lider în LaLiga. Messi câştigă cel mai mult, 48 de milioane net anual

Doar prima echipă a Barcelonei suferă

Cei patru căpitani ai Barcelonei, Messi, Busquets, Sergi Roberto şi Pique, au purtat duminică o discuţie cu preşedintele Josep Bartomeu şi au acceptat că trebuie să împartă şi ei pierderile produse de suspendarea campionatului şi a Ligii Campionilor. 

„Nu s-au stabilit însă modalitățile în care se va proceda şi procentul de micșora, nici dacă elevii lui Quique Setién şi-ar mai recupera banii când situaţia va reveni la normal", a scris ziarul ABC. Măsura nu va afecta şi restul echipelor (feminină, filiale, juniori) şi nici de la celelalte discipline. 

Citește mai multe știri despre fotbalul internațional:

Massimo Cellino, președintele Bresciei, în depresie din cauza coronavirusului: „Ascultați-mă. Am văzut și am auzit lucruri pe care nu vi le puteți imagina. Cui îi mai pasă de fotbal?”

Acuze de tratament preferențial, după ce Dybala a fost depistat cu coronavirus: „Încetați dracului cu povestea asta!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează