INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Ce jos a ajuns Barcelona! Și Eibar a fost prea tare pentru elevii lui Koeman. Clasamentul acum în La Liga

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 29 decembrie 2020 18:32 / Actualizat marti, 29 decembrie 2020 22:32

Barcelona a remizat cu Eibar, pe teren propriu, scor 1-1, în etapa #16 din La Liga.

Vezi AICI programul complet al etapei #16 din La Liga

Barcelona a ratat șansa să urce pe locul 3 în La Liga și să se apropie la 5 puncte de liderul Atletico, făcând doar un egal cu Eibar (1-1). Mai întâi, Braithwaite, „nouarul” adus în locul lui Suarez, s-a făcut de râs în minutul 8, când nu a fost în stare să nimerească poarta de la punctul cu var! Scorul a fost deschis de Kike în minutul 57, după o greșeală în defensiva catalanilor. Intrat la pauză, Ousmane Dembele a reușit să egaleze în minutul 67, stabilind scorul final al partidei.

După acest egal, Barcelona rămâne pe locul 6 în La Liga, la 7 puncte de ocupanta primului loc, Atletico Madrid. De cealalată parte, Eibar urcă pe poziția 14, având 16 puncte în 16 meciuri jucate.

FINAL » Barcelona - Eibar 1-1

  • Au marcat: Dembele 67 / Kike 57

Clasament La Liga:

VIDEO. Giovanni Becali, dezvăluiri incredibile cu președintele Barcelonei: „Am venit de pe stradă”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Șoc în La Liga! Contractul unei vedete a fost REZILIAT

Un fost jucător în Turcia nu crede că Șumudică poate lua campionatul cu Gaziantep: „Nu are nici 1% șanse”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
benjohn
benjohn  •  30 Decembrie 2020, 13:53
Postat de dora pe 29 Decembrie 2020, 22:14

Barca este o echipă anonimă fără Messi.

nu cred ca numai lipsa lui messi este de vina. se intampla un lucru normal,barca intra intr-o perioada in care o sa fie o echipa de pluton. trebuia sa vina si momentul asta. numai super echipe gen Steaua din liga 1 sau real madrid nu au asa ceva,in rest toate echipele de pe lume trec prin ce trece acum barcelona.

2947853518578577
Alexandru Tudoran  •  30 Decembrie 2020, 13:19
Postat de raul1985 pe 29 Decembrie 2020, 22:15

Barca fara Xavi si Iniesta era o echipa de pluton, printre granzii europei. iar cand il scoti din ecuatie si pe Messi, devine RUSINEA EUROPEI. o mi ze rie de echipa care a cheltuit sute de milioanede euro sa aduca "viitoarele talente". doar din sumele cheltuite pe transferurile lui Dembele, Choutinho si Grizman, un club sanatos la cap cu un antrenor bun, se batea la UCL.

Asa e...on nimic de echipa,.care inainte de Messi,Xavi si Iniesta a avut fotbalisti precum Maradona,Lineker,Romario,Laudrup.Stoicikov,Hagi,Ronaldo Nazario,Rivaldo,Ronaldinho,Eto'o etc.Unii din voi nu aveti nici o treaba cu fotbalul,jur.Oar Barcelona este in primele 5 echipe din istoria fotbalului lejer...ca trofee,ca stil de joc,ca prestigiu.Dar ce sa stie ''***'',99% din fanii lor sunt doat niste ***care nici macar nu stiu ce club odios sustin.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2947853518578577
Alexandru Tudoran  •  30 Decembrie 2020, 13:13
Postat de cosmin_1 pe 29 Decembrie 2020, 23:49

Sunteti rusinea europei de la înființare...acum cu var-ul,va arătați valoarea voastră de ani de zile

Voi vorbiti de Var bai ratatilor,la cat ati furat de-a lungul istoriei,cu sau fara Var,trebuia sa fiti retrogradati in a treia divizie,nu in a doua,Ca Juventus.Sunteti cea mai corupta si avantajata echipa din istioria fotbalului.O rusine sunteti voi,o istorie atat de manjita ca a voastra nu gasesti nici la dinamu.In rest, cel putin in era moderna, Barcelona v-a oferit niste batai sore cu moartea...va inteleg bucuria acum.***i,totusi.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează