INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - ESPANYOL

Barcelona - Espanyol 2-0 // FOTO + VIDEO Geniul lui Leo Messi rezolvă derby-ul Catalunyei cu Espanyol

Barcelona - Espanyol // FOTO: Reuters +4   FOTO
Barcelona - Espanyol // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 martie 2019 19:15

Barcelona s-a impus astăzi fără emoții în derby-ul Catalunyei contra lui Espanyol, scor 2-0. Argentinianul Leo Messi a fost cel mai bun om de pe teren și a înscris ambele goluri ale Barcelonei. 

Aici ai statistici de la meciul Barcelona - Espanyol

Deși nu traversează cel mai bun sezon, Espanyol a avut o prestație mai mult decât onorabilă în prima repriză, când a pus în mai multe rânduri în pericol poarta lui Ter Stegen.

Scorul alb a persistat până în minutul 71, când geniul lui Leo Messi a ieșit din nou la rampă. Argentinianul a executat rafinat o lovitură liberă de la marginea careului, în stil „Panenka”, iar mingea a intrat în poartă, ușor deviată de Sanchez, jucătorul celor de la Espanyol.

Catalanii au închis definitiv soarta meciului în minutul 89, când Messi a înscris plasat, după o pasă a lui Malcom.

Barcelona e lider autoritar în La Liga: catalanii au acumulat 69 de puncte și au 13 puncte în fața lui Atletico Madrid, ocupanta locului secund. Real e pe 3, cu 54 de puncte.

Vezi aici clasamentul din La Liga

Vezi aici video cu golurile și cele mai importante faze

Vezi AICI FOTO de la meci

Barcelona - Espanyol 2-0
A marcat: Messi, '71, '89

Barcelona: Ter Stegen - Semedo, Pique, Lenglet, Alba - Rakitic, Busquets, Arthur - Messi, Suarez, Coutinho
Rezerve: I. Pena, Alena, Boateng, Sergi Roberto, Malcom, Umitit, Arturo Vidal
Antrenor: Ernesto Valverde

Espanyol: D. Lopez - Rosales, Marmol, Naldo, Hermoso, Giner Pedrosa - Melendo, Sanchez, Roca, Granero - Iglesias
Rezerve: Jimenez, S. Garcia, J. Lopez, H. Perez, A. Semedo, D. Vila, Wu Lei
Antrenor: Joan Francesc Ferrer „Rubi”

 
 

Programul complet al etapei din Spania - AICI

Citește și:

Messi i-a făcut cel mai frumos compliment lui Ronaldo și are un mesaj pentru toți cei care NU îl plac: „Din păcate pentru ei, vor trebui să mă mai suporte o vreme”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
1086869841329545
Razvan Banciu  •  31 Martie 2019, 11:23
Postat de B Eugen Adrian pe 30 Martie 2019, 23:04

Pai daca joaca doar la Barca, e normal, sa joace si la alta echipa, atunci sa vedem ce poate, apoi el a dat doar un gol, devierea aia e un autogol, pt ca nu el este lovit de balon, ci el a lovit balonul( cel de la Espaniol)...

ești incredibil de subțire intelectual. mingea se ducea oricum pe poartă (sau ți-ai pus ochelarii soacră-tii și priveai la telenovele!?!), așa că-i gol. sau oi fi tu mai isteț decât ăia de-l dădură pe messi autor? mira-m-aș...

1114686778558901
B Eugen Adrian  •  30 Martie 2019, 23:04
Postat de Clau Alex Berdei pe 30 Martie 2019, 19:57

Ce sezon face din nou Messi! Se anunta o noua gheata si balon de aur.Incredibil de cati ani reuseste sa fie la un asemenea nivel.

Pai daca joaca doar la Barca, e normal, sa joace si la alta echipa, atunci sa vedem ce poate, apoi el a dat doar un gol, devierea aia e un autogol, pt ca nu el este lovit de balon, ci el a lovit balonul( cel de la Espaniol)...

1616362188580443
Dan Dumitrescu  •  30 Martie 2019, 20:39

Cu tot respectul, Barca este o echipa chinuita in absenta lui Messi. Jucatorii adusi in ultimii ani, ma refer la Cutinho, Dembele sau Arthur nu pot rezolva un meci, sunt utili dar prea putin in raport cu asteptarile fanilor. Era "dupa Messi" se anunta cel putin dificila. Cam ceva asemanator cu Real dupa plecarea lui Ronaldo.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează