INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - ESPANYOL 2-0

BARCELONA - ESPANYOL 2-0 // VIDEO Derapaj ORIBIL al fanilor lui Espanyol după ce Adria Pedrosa a făcut schimb de tricouri cu Messi: „O să-ți rupem capul!”

Leo Messi și Adria Pedrosa
Leo Messi și Adria Pedrosa

Articol de GSP - Publicat luni, 01 aprilie 2019 12:43

Barcelona s-a impus greu pe teren propriu, 2-0 cu rivala Espanyol, după un nou meci spectaculos făcut de Leo Messi, care a dat un gol și a provocat un autogol.

La finalul meciului, Leo Messi a făcut schimb de tricouri cu Adria Pedrosa, fundașul stânga de 20 de ani al celor de la Espanyol. Pedrosa este crescut la juniorii clubului Espanyol, iar dorința de a avea tricoul lui Messi i-a cauzat multe probleme.

La finalul partidei, fanii lui Espanyol și-au ieșit din minți și au avut mai multe derapaje la adresa jucătorului lor, dar și la adresa lui Messi. Aceștia l-au jignit pe fundaș, l-au amenințat cu moartea și au avut cuvinte dure și pentru Leo Messi.

„Sper să ne ceri scuze în mod public sau îți vom rupe capul!”

„Pleacă de la clubul nostru. Du-te să-i sugi p**a lui Messi, care e plin de hormoni. Nu meriți emblema noastră, nenorocitule”

„Trădătorule, pleacă de la clubul nostru”

„Iuda! Pleacă de la Espaynol. Du-te să-i sugi p**a șobolanului cu hormoni”

„Ești un c***t. Dacă ar fi un club serios, ai dat afară imediat

Scârbosule”

„Ce naiba faci? Respectă emblemaau fost unele dintre mesajele postate de fanii lui Espanyol pe Instagram și pe Twitter

9meciuri are Adria Pedrosa la Espanyol în acest sezon

 

Vezi și:

VIDEO Papa Francisc, răspuns neașteptat la întrebarea: „E o blasfemie să spunem că Messi este Dumnezeu?”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
895810720478740
Adrian Suciu  •  02 Aprilie 2019, 05:53

Eu nu prea inteleg rivalitatea asta. Daca era unul de la Real Madrid as fi inteles reactia fanilor, dar fara derapajele de rigoare. Indiferent de pasiuni, fotbalul trebuie sa ramana un sport. Dar un club numit Espanyol inprovincia Catalunia, care a si votat sa fie independanta si numai interventia trupelor spaniole a impiedicat desprinderea din Spania, nu cred ca isi are locul. Mai bine s-a muta la Madrid sau intr-o alta regiune pro-spaniola. E ça si cum in loc de Sepsi la noi s-a numi România Sfantul Gheorghe, nu credeti?

offside
offside  •  01 Aprilie 2019, 16:59

*** sunt peste tot. Inteleg frustrarea celor de la Espanyol cand rivalii ii umilesc. Cat despre Messi ...inca odata JOS PALARIA MAESTRE.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sadomarxist
sadomarxist  •  01 Aprilie 2019, 14:09
Postat de ge0x pe 01 Aprilie 2019, 13:55

La noi când se întâmplă ceva, vai ca suntem de lumea a 3a, huligani, necivilizați. Da uite ca în alte tari, fanii sunt mult mai oribili decât ce e în România. Noi suntem bebeluși fata de alte tari asa zise civilizate.

intotdeauna au fost asa. hai sa fim seriosi, la noi dupa revolutie au inceput haraieli intre galerii, pana atunci lumea venea la stadion cu coifuri de hartie, dadea din talangi si paraitoare, si mancau seminte toti la un loc. vorbesc de vremurile cand englezii ii macelareau pe italieni pe heysel. romanii sunt certareti, dar n-au agresivitatea si fanatismul englezilor, italienilor...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează