INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Barcelona // FOTO + VIDEO Nu a venit nimeni să-l vadă pe Martin Braithwaite » Imagini dezolante de pe Camp Nou la prezentarea noului jucător

Foto: Facebook @fcbarcelona +9   FOTO
Foto: Facebook @fcbarcelona

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 februarie 2020 10:15

Barcelona // Martin Braithwaite (28 de ani, atacant) a fost prezentat ieri oficial de către Barcelona în fața unui stadion gol.

Atacantul venit de la Leganes în schimbul sumei de 18 milioane de euro nu s-a bucurat însă de suportul fanilor catalani în cea mai importantă zi din cariera lui, la eveniment fiind prezenți doar membri ai familiei lui Braithwaite, oficiali ai clubului și fotografi.

MARTIN BRAITHWAITE, NOUL JUCĂTOR AL BARCELONEI

+5 FOTO

FOTO: Facebook Barcelona

Barcelona a primit acordul ligii spaniole de fotbal pentru a realiza un transfer de urgență, după ce a demonstrat faptul că Dembele va lipsi timp de 6 luni.

Însă Leganes, echipa de la care catalanii l-au transferat pe Braithwaite, nu a primit un răspuns afirmativ din partea forului iberic în momentul în care echipa antrenată de Javier Aguirre a dorit să cumpere un alt fotbalist. 

37 de selecțiiîn naționala Danemarcei are Braithwaite. A marcat 7 goluri

VEZI ȘI:

TOTTENHAM - RB LEIPZIG 0-1 // Jose Mourinho și-a vărsat nervii la conferința de presă: „Lamela a venit de la fizioterapie! Bergwijn, Lucas şi Lo Celso ar putea fi morţi”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează