INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - GRANADA

BARCELONA - GRANADA 1-0 // FOTO Lionel Messi a salvat debutul lui Quique Setien

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 ianuarie 2020 22:00

Barcelona a învins-o pe Granada, scor 1-0, în etapa cu numărul 20 din La Liga, la debutul lui Quique Setien (61 de ani) pe banca tehnică a catalanilor.

Clasamentul actualizat din La Liga

Programul + rezultatele etapei #20

Ansu Fati a irosit prima ocazie a meciului, în minutul 7. Șutul acestuia din interiorul careului a fost respins de portarul oaspeților, Silva. Jucătorul în vârstă de 17 ani a mai irosit o șansă, 4 minute mai târziu, când a trimis peste, în urma unei combinații superbe la originea căreia a fost Messi. Decarul Barcelonei a trecut și el pe lângă deschiderea scorului în minutul 45.

În actul secund, Granada a replicat prin execuția lui Eteki care a țintit bara, faza pornind de la gafa lui Sergi Roberto. Echipa lui Diego Martinez a rămas în 10 din minutul 69, când German Sanchez a văzut al doilea cartonaș galben.

Iar campioana Spaniei avea să profite de avantajul numeric imediat. Lionel Messi a punctat decisiv în minutul 76 la capătul unei acțiuni de-a dreptul spectaculoase. Combinația dintre Griezmann, Vidal - care a fost autorul unui assist cu călcâiul - și decarul Barcelonei a adus aminte de anii de glorie ai clubului „blaugrana”.

După această victorie, Barcelona a revenit pe prima poziție a clasamentului, la egalitate cu Real Madrid (43 de puncte), dar cu un golaveraj superior față de formația „blanco”.

Meciul cu Granada a fost primul pentru Quique Setien ca antrenor al Barcelonei. Fostul tehnician al celor de la Betis l-a înlocuit pe Ernesto Valverde, demis de conducerea catalanilor după eșecul din semifinalele Supercupei Spaniei împotriva lui Atletico Madrid (2-3).

FINAL » Barcelona - Granada 1-0

  • A marcat: Lionel Messi 76

Live + Statistici

+3 FOTO

echipele

Barcelona (4-3-3): Ter Stegen - Roberto, Pique, Umtiti, Alba - Busquets, Rakitic, Vidal - Fati, Griezmann, Messi
Rezerve: Junior, Lenglet, Neto, Perez, Puig, Arthur, Semedo
Antrenor: Quique Setien

Granada (4-2-3-1): Silva - Diaz, Duarte, Sanchez, Foulquier - Eteki, Gonalons - Vadillo, Azeez, Machis - Fernandez
Rezerve: Martinez, Escandell, Herrera, Koybasi, Neva, Puertas, Soldado
Antrenor: Diego Martinez

vezi și:

LIVERPOOL - MANCHESTER UNITED // liveTEXT de la 18:30 » Jurgen Klopp vrea să rămână neînvins în Premier League! Echipele probabile + cote

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
realcf
realcf  •  20 Ianuarie 2020, 13:24

Au schimbat degeaba antrenorul..***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

103556593955789
Clau Alex Berdei  •  20 Ianuarie 2020, 01:19

Cat sa mai faca si Messi?As schimba jumatate din jucatori la vara.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  19 Ianuarie 2020, 23:56

Mda. Eram curios să văd cum se mișcă Barcelona sub comanda lui Chică Sutien. Mi-a plăcut. Joc mai direct, cu pase din prima, cu pressing avansat al fundașilor și mijlocașilor. Se simte lipsa unui vârf veritabil. Griezmann e o deziluzie totală. Alți bani aruncați.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează