INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Barcelona își vinde un jucător » Malcom pleacă la Zenit pentru 40 de milioane

Malcom // FOTO: Gulive/GettyImages
Malcom // FOTO: Gulive/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 31 iulie 2019 15:52

Barcelona și Zenit St. Petersburg au ajuns la un acord pentru transferul lui Malcom, 22 de ani. Cumpărat anul trecut cu 41 de milioane de euro, atacantul brazilian a fost vândut de Barcelona. Va face vineri vizita medicală la campioana Rusiei.

După doar un singur sezon, în care a reuşit patru goluri şi două assisturi în 24 de partide, Malcom pleacă de la Barcelona. Definitiv! Atacantul brazilian de 22 de ani, luat cu 41 de milioane de euro de la Bordeaux, a fost vândut de catalani în Rusia, la Zenit.

Campioana Spaniei poate face şi profit din afacere, cedându-l cu 40 de milioane plus alte cinci milioane bonusuri de performanţă. Malcom, curtat şi de Arsenal, nu a putut să se impună pe Camp Nou şi va efectua vizita medicală vineri, la St. Petersburg, apoi va semna şi contractul. 

40.000.000 €este cota lui Malcom, potrivit transfermarkt

Malcom a fost crescut la juniorii lui Corinthians și a fost cumpărat de Barcelona de la Bordeaux.

Vezi și:

VIDEO + FOTO Alt conflict la Real Madrid după a treia înfrângere! Zinedine Zidane anunță furios: „Nimeni nu are locul garantat aici”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează