INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

BARCELONA // Riscă Barcelona un nou transfer gen „Zlatan Ibrahimovic”? Îl vrea pe Pierre-Emerick Aubameyang, starul nonconformist al lui Arsenal!

Articol de - Publicat marti, 21 ianuarie 2020 12:12

Barcelona intră în mercato în căutarea unui vârf, după accidentarea gravă a lui Luis Suárez. Și favoritul catalanilor e Pierre-Emerick Aubameyang un jucător nonconformist, dificil de controlat. Exact cum a fost Zlatan Ibrahimovic în sezonul 2009-2010.

Operat pe 12 ianuarie la genunchiul drept, Luis Suárez nu va mai juca în acest sezon. Patru luni aut! Dintr-o dată, Barcelona rămâne fără vârf clasic. Și o așteaptă cea mai dificilă parte a anului, când se decid toate trofeele.

Rodrigo e a doua variantă

Ieri, conducătorii blaugrana s-au reunit pentru a discuta acest subiect, anunță Mundo Deportivo, care dezvăluie și țintele catalane. Pierre-Emerick Aubameyang (Arsenal) e numărul 1, urmat de Rodrigo (Valencia). La final, Olivier Giroud (Chelsea) și Marcos Llorente (Napoli).

Gabonezul Auba, 30 de ani, e dorit de toți pe „Camp Nou”. Dar, având contract până în 2021, e greu de transferat. Mai ales acum, când Arsenal e într-o situație critică, pe locul 10, la jumătatea clasamentului în Premier League.

S-a certat cu Guardiola

Chiar dacă îi convinge pe „tunari", Barça riscă un nou caz „ Zlatan Ibrahimovic”. Atacantul gabonez, cu mari calități, e un jucător nonconformist, dificil de controlat. La fel ca Zlatan.

 Și atacantul suedez nu s-a adaptat. Cumpărat cu 69,5 milioane de euro în 2009, a înscris 21 de goluri și a dat 13 pase decisive în 45 de meciuri, însă a sfârșit certându-se cu Guardiola. A rezistat un singur sezon. A fost mai întâi împrumutat și vândut ulterior la Milan. 

16 goluria înscris Aubameyang în acest sezon la Arsenal (26 de meciuri în toate competițiile)

63,75 milioane de euroi-a plătit Arsenal lui Dortmund pentru atacantul gabonez în ianuarie 2018

70 de milioane de euroeste cota lui Aubameyang în acest moment, potrivit transfermarkt.de

Citește și: 

Liverpool, scrisoare pentru Patrice Evra la 9 ani după derapajul rasist al lui Luis Suarez: „Mi-a ajuns la inimă!” » Cum a glumit francezul

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
842315385805429
Balan Emilian  •  21 Ianuarie 2020, 17:07

Oare de unde rasar stirile astea, de unde si pana unde a aparut ideea cu Aubameyang?! Nu cred ca Barca ar face un astfel de transfer.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  21 Ianuarie 2020, 14:00

Eu l-aș lua pe Rodrigo, dacă ar fi să aleg. Aubameyang mi se pare un soi de Henry, doar că mai puțin profesionist și mai puțin talentat.

bazinga
bazinga  •  21 Ianuarie 2020, 13:53

4 luni-OUT!Sorry....

Vezi toate comentariile (3)
Comentează