INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Barcelona are o nouă țintă: Junior Firpo » Are o clauză de 50 de milioane de euro

Junior Firpo // FOTO: Guliver/GettyImages
Junior Firpo // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 16 iulie 2019 14:49

Barcelona este în căutarea unui fundaș stânga, care să concureze pe un post de titular cu Jordi Alba, 30 de ani.

Presa din Spania scrie azi că Barcelona îl vrea pe Junior Firpo, 22 de ani, spaniol născut în Repulica Dominicană. Marca anunță că șefii catalanilor sunt interesați de internaționalul de tineret care evoluează la Betis Sevilla.

Junior Firpo, internațional de tineret și campion U21 cu Spania, are o clauză de 50 de milioane de euro, dar Betis este dispusă să negocieze cu șefii Barcelonei.

25.000.000 €este cota lui Junior Firpo

Fundașul stânga, crescut la juniorii lui Betis, a evoluat în 29 de meciuri sezonul trecut, marcând de 3 ori. Una din reușite a fost chiar pe Camp Nou, împotriva Barcelonei.

Până acum, Barcelona i-a adus pe Frenkie de Jong (80 de milioane), Antoine Griezmann (120) și Neto (26).

Citește și:

Barcelona vrea să-l ia pe Neymar fără bani! Ce le-a propus șeicilor de la PSG 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
843767456003170
Georgica Omu  •  16 Iulie 2019, 16:25

Din cate stiam eu (si am verificat informatia), Jordi Alba are 30 de ani (nu 32). Oricum, asta nu scuza lipsa lui totala de realizari in ultimele sezoane. Sa nu uitam ca primele doua goluri ale lui Liverpool sunt luate din vina lui. Nu varsta i-a determinat pe catalani sa ii caute inlocuitor, ci faptul ca deja nu mai tine pasul cu fotbalul european (la fel se intampla cu alti 4-5 echipieri catalani).

Vezi toate comentariile (1)
Comentează