INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA

Barcelona, în căutarea unei variante de rezervă pentru Jordi Alba » Catalanii îl vor pe Luke Shaw

Luke Shaw
(foto: Guliver/Getty Images)
Luke Shaw (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de Alexandru PavelJURNALISPORT - Publicat vineri, 06 aprilie 2018 19:09

Fundașul stânga al celor de la Manchester United, Luke Shaw, este dorit de Barcelona, acolo unde ar putea ajunge sub formă de împrumut pentru un sezon.

Presa engleză anunță că fotbalistul ”diavolilor roșii” este dorit cu insistență de catalani, dar Shaw ar putea ajunge în  La Liga doar în cazul în care formația de pe ”Old Trafford” ar fi dispusă să-l împrumute inițial pentru un an, cu opțiune de transfer definitiv.

Fundașul lui United este dorit de Ernesto Valverde ca principală variantă de rezervă pentru Jordi Alba, după ce Lucas Digne a fost mai mult accidentat în acest sezon. Francezul în vârstă de 24 de ani a jucat doar în 10 partide de campionat, iar catalanii sunt în căutarea unei soluții viabile pentru postul lui Alba.

Shaw a căzut în dizgrația lui Jose Mourinho în ultimul timp, postul de apărător stânga fiind alocat lui Ashley Young, reprofilat de la mijlocul terenului. Acesta este preferat în locul lui Shaw, Darmian sau Blind, jucători care s-au făcut remarcați în benzile apărării.

Luke Shaw, în vârstă de 22 de ani, nu ar refuza un transfer în vară, mai ales că are postul din naționala Angliei amenințat, șansele sale de a merge la Cupa Mondială din Rusia fiind minime. Ultimul conflict dintre Shaw și Mourinho a avut loc luna trecută, când fundașul a fost schimbat la pauza meciului cu Brighton din FA Cup, câștigat de ”diavolii roșii” cu scorul de 2-0.

Fotbalistul englez a ajuns la United în 2014, fiind adus de la Southampton în schimbul sumei de 37,5 milioane de euro. În acest sezon, Shaw a strâns doar 19 prezențe în toate competițiile, fără să marcheze vreun gol.

surse: thesun.co.uk, metro.co.uk

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
ill7ven
ill7ven  •  06 Aprilie 2018, 20:03

Daca un mijlocas reprofilat il tine pe bara la MU, sigur ii ia fata lui Jordi Alba la Barca. Mai prinde baiatu CE/CM incepand cu 2088.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează