INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Barcelona începe ofensiva de întărire a apărării » Ce fundaş le-ar putea face concurenţă lui Pique şi Puyol

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 28 martie 2013 00:00 / Actualizat joi, 28 martie 2013 16:09

Barcelona vrea să se îşi consolideze apărarea din vară şi a pus ochii pe un fundaş central din Bundesliga. Concurenţa pentru Pique şi Puyol vine de la Borussia Dortmund, iar cei de la Barcelona deja au făcut o ofertă pentru jucător, după cum dezvăluie presa germană.


Mats Hummels, în vîrstă de 24 de ani este fundaşul dorit de catalani. Barcelona nu este la prima încercare de a-l transfera pe german. Catalanii au vrut să-l cumpere după Campionatul European 2012, dar mutarea nu s-a concretizat şi a fost adus Alex Song, de la Arsenal.

Directul sportiv al Barcelonei, Raul Sanllehi i-a contactat pe cei de la Borussia, oferind 25 de milioane de euro în schimbul fundaşului, informează Bild Sport.

Tatăl fotbalistului, Hermann Hummels a dezminţit informaţiile în ziarul Die Welt: ”Am auzit zvonurile şi este interesant să le asculţi, dar el nu a fost contactat de Barcelona”.

Cuvintele tatălui sunt foarte diferite de cele ale lui Mats. Surse din anturajul jucătorului dezvăluie că fundaşul se arată foarte încîntat de posibilitatea de a ajunge pe Camp Nou, informează cotidianul spaniol As.

Astăzi a mai apărut un detaliu care prefaţează trecerea lui Hummels la Barcelona. Borussia are deja un preacord cu Athletic Bilbao pentru transferul lui Amorebieta, ca înlocuitor pentru Hummels.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
drimmero
drimmero  •  29 Martie 2013, 12:32

in cazul in care se aproba creditele pentru Barzelona si reusesc sa il aduca pe Hummels ar fi o mare lovitura pentru ei! problema e ca desi fundas fiind baiatul e destul de ofensiv si trebuie invatat ca nu mai trebuie sa dea goluri ci pase gnomului!

fangigi
fangigi  •  28 Martie 2013, 20:28

Cuuuum? Nu-l vrea Barca pe Kerekesi? Nu ciuguleste Gigi 20 de nilioane ca sa investeasca mai departe in oi? IMPOSIBIL!

conasu_boeru
conasu_boeru  •  28 Martie 2013, 20:08

Normal ca toti ne-am gandit la un singur fotbalist ! Astia de la GSP , nu e oameni !!!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează