INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Surpriză! Unde ajunge starul de la Barcelona, dat ca transferat la PSG sau Juventus

Ivan Rakitic ar putea pleca la Sevilla în schimbul a 10 milioane de euro // foto: Guliver/gettyimages +38   FOTO
Ivan Rakitic ar putea pleca la Sevilla în schimbul a 10 milioane de euro // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat duminica, 02 august 2020 09:33 / Actualizat duminica, 02 august 2020 09:57

Ivan Rakitic (32 de ani) se află pe picior de plecare de la Barcelona. Mijlocașul croat își dorește să își încheie cariera la Sevilla, iar catalanii sunt gata să renunțe la serviciile sale.

Inter și Juventus, granzii din Serie A, și PSG era printre favoritele să obțină semnătura croatului. Însă viitorul lui Ivan Rakitic pare să fie tot în Spania. Sevilla, echipă la care croatul a evoluat între 2011 și 2014, pare a reprezenta destinația preferată a mijlocașului.

Mundo Deportivo informează că Barcelona va facilita transferul, drept mulțumire pentru profesionalismul de care Rakitic a dat dovadă în anii petrecuți la clubul blaugrana. Totuși, catalanii nu vor să îl piardă gratis și așteaptă în jur de 10 milioane de euro în schimbul său.

20 de milioane de euroeste cota de piață a lui Rakitic în prezent, potrivit transfermarkt. Croatul mai are contract cu Barcelona până în iulie 2021

Rakitic: „Nu sunt un sac de cartofi”

În luna aprilie, presa internațională a vorbit despre posibilitatea ca Rakitic să fie oferit ca monedă de schimb în transferul lui Neymar de la PSG. Când i s-a cerut opinia în cadrul unui interviu, croatul a fost vehement: „Înțeleg întregul tablou, dar eu nu sunt un sac de cartofi cu care poți face ce vrei. Putem discuta, dar cel mai important este să fiu la un club unde sunt iubit și respectat. Într-un oraș unde eu și familia mea ne simțim bine”.

16 trofeea câștigat Rakitic la Barcelona, pentru care a evoluat în 309 meciuri și a strâns 35 de goluri și 41 de pase decisive

149 de meciuria jucat Rakitic la Sevilla în cei 3 ani petrecuți la clubul andaluz, marcând 32 de goluri și oferind 41 de pase decisive

Surpriză! Unde ajunge starul de la Barcelona, dat ca transferat la PSG sau Juventus
Ivan Rakitic // foto: Guliver/GettyImages

Citește mai multe știri din La Liga:

Barcelona trece la treabă pe piața transferurilor » Primele ținte ale catalanilor

Real Madrid, cel mai valoros brand din fotbal pentru al doilea an consecutiv » Pe ce loc se situează Barcelona + cum arată top 10

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
dinamo100
dinamo100  •  09 August 2020, 15:18

Rakitic a fost o piesa foarte importanta in angrenajul Barcelonei, ma mir ca se renunta asa usor la el..

10216741700672837
Kevin Mann  •  02 August 2020, 10:57

Rakitic a fost unul dintre fotbaliștii super-buni care s-au adaptat foarte repede la stilul de joc al Barcelonei, imediat după transfer. În schimb uită-te la Frenkie de Jong. A venit cu surle și trâmbițe și chiar dacă nu joacă rău, nu s-a adaptat și am și uitat că mai face parte din lotul Barcelonei. —— O să rămână un mare gol după plecarea lui Ivan Rakitic.

107991897552266
Piramidon Quijote  •  02 August 2020, 10:07

Pentru un moment m-am speriat . Am crezut că alunge la Popești Leordeni , că gg pare pus pe transferuri ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează