INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Barcelona le impune jucătorilor LEGEA TĂCERII! „Clauze anti-Pique” la semnarea contractelor!

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 ianuarie 2020 14:07

Barcelona le va impune jucătorilor care vor semna noi contracte „clauze anti-Pique”! Clubul blaugrana nu vrea să se mai confrunte cu episoade în care jucătorii își împart atenția între fotbal și alte activități în timpul sezonului, ca în cazul fundașului Gerard Pique.

ABC scrie că viitoarele transferuri ale Barcelonei nu vor putea îmbina fotbalul cu alte activități și nici nu vor putea posta pe rețelele de socializare din cantonamentul echipei.

Republica Populară Barcelona: contracte de 30 de pagini și „sfaturi” împotriva liberei exprimări

Contractele pot ajunge și la 30 de pagini care vor conține detalii despre salariu, bonusuri, dar și aspecte legate de imagine, drept de exprimare, chestiuni legate de îngrijirea medicală, clauze de confidențialitate, interdicții fiscale și chiar condiții de exclusivitate. Totul pentru a avea grijă de imaginea clubului, susțin șefii Barcelonei.

De asemenea, jucătorii sunt „sfătuiți” să nu facă vreun comentariu legat de aspecte tehnice, sportive sau sociale nici în aparițiile publice, nici la interviurile acordate presei. Fotbaliștilor le va fi interzisă publicarea de imagini din spații la care publicul nu are acces, cum sunt antrenamentele, vestiarele sau hotelul în care sunt cazați. 

Barcelona impune clauza anti-Pique

Toate acestea vor fi specificate în contractele pe care nou-veniții le vor semna. Conducerea catalanilor vrea să evite, astfel, noi cazuri Pique. 

Firma apărătorului de 32 de ani a cumpărat drepturile de organizare ale Cupei Davis și a schimbat formatul competiției, astfel că jucătorul a călătorit destul de mult „în interes de serviciu”. Firma fundașului a mai cumpărat un club de fotbal, FC Andorra și deține alte afaceri în domeniul modei, al jocurilor electronice etc.

Gerard Pique e tot mai implicat în ultimii doi ani în afacerile pe care le deține, iar asta i-a distras de multe ori atenția de la fotbal, lucru reproșat de conducere și fani. 

În timpul turneului de Cupa David, Pique a călătorit aproape zilnic la Madrid, iar în august 2018 a mers în SUA, la Orlando, fără permisiunea antrenorului Valverde, pentru a discuta detalii legate de organizarea turneului.  

„Sunt sută la sută dedicat tenisului. E proiectul vieții mele și cred că suntem pe drumul cel bun. Când crezi în ceva și ai o echipă așa bună ca a mea, muncești cât poți pentru a transforma visul în realitate”, aceasta a fost declarația care i-a nemulțumit pe șefii catalanilor.  
 

Citește și: 

Furtună la Barcelona! Valverde, OUT! Prima oară după 17 ani când se întâmplă asta + legenda care a primit un contract pe doi ani și jumătate!

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (3)
stoichkov9
stoichkov9  •  11 Ianuarie 2020, 17:09

sa nu mai comenteze Andrei. Na am ceva cu omul dar cind aud cui dradu ii place?

cneius
cneius  •  11 Ianuarie 2020, 16:10

Ati inceput cu "Furtuna" ati continuat cu "Cutremur", ce urmeaza, "Uraganul" ? Poate fac aia de la meteo angajari, lasati-va cv-ul acolo...

fibra
fibra  •  11 Ianuarie 2020, 15:20

Sunt deranjați pseudo - jurnaliștii că nu mai au can-can -uri din interior? De ce cutremur,cui i s- a cutremurat mintea de a pus asemenea titlu?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează