INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

BARCELONA // Leo Messi s-a săturat! Atacuri fără menajamente după dezastrul cu Liverpool: „Nu Valverde e de blamat! Jucătorii sunt singurii responsabili”

Ernesto Valverde beneficiază de susținerea lui Leo Messi // FOTO: Guliver/Getty Images
Ernesto Valverde beneficiază de susținerea lui Leo Messi // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 mai 2019 22:33

Leo Messi, 31 de ani, nu a trecut nici acum peste dezamăgirea ratării calificării în finala Champions League. Barcelona a pierdut incredibil în fața lui Liverpool, scor 0-4, după ce catalanii se impuseseră în tur cu 3-0, ratând calificarea în finala Ligii, cu Tottenham.

Vineri, într-un dialog avut cu jurnaliștii înaintea finalei Cupei Regelui cu Valencia, care se joacă sâmbătă, de la ora 22:00, Messi a vorbit fără menajamente despre eșecul cu Liverpool, declarându-și totodată susținerea față de Ernesto Valverde, 55 de ani, tehnicianul care e în mare pericol să fie demis tocmai pentru dezastrul din meciul cu englezii.

„Aș continua cu Valverde și din sezonul viitor, am reușit «dubla» campionat-Cupă sezonul trecut și putem să repetăm această performanță acum. Dacă e să fiu sincer, chiar nu înțeleg criticile la adresa antrenorului. Cred că a făcut o treabă foarte bună aici. Nu e de blamat pentru eliminarea suferită cu Liverpool. Noi, jucătorii, suntem singurii responsabili pentru ceea ce s-a întâmplat.

Știam că ceea ce ni s-a întâmplat anul trecut cu Roma (n.a. - catalanii au fost eliminați în sferturi, pierzând la Roma cu 0-3 după 4-1 în tur) nu se va mai repeta. Ți se întâmplă astfel de lucruri o dată, dar nu de două ori la rând. E inacceptabil ce s-a întâmplat. Antrenorul poate fi criticat, dar noi cu atât mai mult!

Nu am revăzut meciul cu Liverpool, dar, din ce-mi amintesc, a fost ceva similar partidei cu As Roma. Adversarii au înscris rapid un gol, iar noi nu ne-am gândit că s-ar putea întâmpla din nou. ceea ce am pățit la Roma.  Chiar dacă inițial am reacționat bine, pentru că prima repriză nu a fost atât de rea, în repriza secundă nu am contat, a fost o singură echipă pe teren. Asta a fost cea mai mare greșeală, am rămas jos, fără reacție. Nu putem să iertăm faptul că am rămas fără reacție pe Anfield. Dezamăgirea a fost foarte mare, iar noi trebuie să ne cerem scuze pentur faptul că nu suntem în finală”, a declarat Leo Messi.

„Nu mă gândesc la Gheata de Aur. Încă mă refac după ceea ce s-a întâmplat la Liverpool și nu mă gândesc la trofee personale. Vreau doar să închei sezonul cu un nou trofeu”
Leo Messi

Vezi și:

Legendarul César Luis Menotti a dat verdictul: „Leo Messi vrea să fie campion cu Argentina mai mult decât să câștige Champions League”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
kcain
kcain  •  25 Mai 2019, 15:04
Postat de lapusneanul pe 25 Mai 2019, 04:03

corect, dar asta nu scuza jurnalistul anonim care a perceput declaratiile lui messi ca pe atacuri...hahahaha

Da, titlul e cel putin ***. Nu are nimic de a face cu realitatea.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kcain
kcain  •  25 Mai 2019, 15:01
Postat de Eugen Qy pe 25 Mai 2019, 10:11

Eu sunt curios, daca la retragerea lui, cu banii castigati, Lionel Messi va face in Argentina la el, ceea ce a facut Gica Hagi la Constanta, cu mult mai putini bani castigati de-a-lungul carierei ! Valoarea argentinianului, ca fotbalist, fiind putin mai mare decat a lui Gica, dar valoarea ca OM, a lui HAGI, fiind actualmente IMENSA, fata de a lui Messi !!!

DE CE TI se pare ca Messi nu ar fi mare ca om? Exceptand cei 1.60m cat are el,bineinteles :) . Ai vazut vreun adversar rupt de Messi sau scuipat? Intreaba-l pe Conte si.vezi ce zice,sigur isi aduce aminte de Hagi.Si de unde pana unde Hagi e un zeu al caracterului? E vreun roman din fotbal in momentul asta asa ceva? Daca nu va face un club de la.zero in.Argentina e de condamnat? Parearea mea e ca nu are nicio relevanta chestia asta. Iar faptul ca in.vestiar are un.cuvant de spus e normal, e un lider,lumea asteapta de la.el multe, la.fel.colegii...Faptul ca nu da in valverde la fel, cred ca dovedeste caracter ca nu.isi spala.rufele in public asa cum isi doreste presa.cu.siguranta intre ei.sunt contre si.au.fost, dar e normal si.lucrul asta.

1181489102022068
Oana Stanciu  •  25 Mai 2019, 12:46

Mi-am spus părerea imediat după acel 0-4. Meciul s-a pierdut fiindcă s-a jucat pentru recordurile lui Messi, nu pentru calificare. Ei se credeau deja calificați. Cât despre comparația cu Hagi, să nu ne amăgim prea tare! Hagi a fost printre cei mai buni de la noi, Messi a fost și este poate cel mai bun din lume. La caracter, cam la fel. Fiecare și-a vrut în poricipal gloria personală. Refuzul de a mai veni la națională pentru că nu-ți place antrenorul care a calificat România..., spune ceva despre caracterul celui al nostru. Să nu uităm că România s-a calificat fără Hagi și, cum la împărțitul bucatelor mulți flămânzi s-adună, presa obedientă l-a împins forțat pe Hagi la turneul final. Din simțăminte patriotice, „regele” a condiționat revenirea la națională de plecarea antrenorului, adică a celui care, cu soldați fără rege, a calificat naționala la turneul final. Rezultatul improvizației la cârma naționalei s-a văzut. Mare om, mare caracter!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează