INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

„Clubul e într-o stare mai proastă decât credeam” » Laporta insistă pentru Messi și anunță alte 4 transferuri

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 iunie 2021 11:30 / Actualizat duminica, 20 iunie 2021 12:17

Joan Laporta a vorbit în presa din Spania despre situația Barcelonei, despre planurile sale și despre negocierile cu Lionel Messi pentru prelungirea contractului.

Președintele Barcelonei spune că are speranțe mari după discuțiile zilnice cu Messi și că vrea să mai facă transferuri la Barcelona, după cele ale lui Sergio Aguero, Eric Garcia, Emerson și Memphis Depay.

Joan Laporta e sigur că Messi va continua la Barcelona

„Nu sunt stresat. Discutăm mult, înțelege poziția celeilalte părți și știm ce vrem. Există liniște. Dacă mă întrebați ce mi-ar plăcea, aș zice că aș vrea un răspuns pozitiv cât mai rapid. Ne-ar ajuta mult pentru ceea ce vrem să facem. Sperăm toți să ajungem la un acord. 

Messi este încântat. Sunt recunoscător faptului că el își dorește să continue. În plus, îl avem și pe Kun Aguero, care-i spune zilnic să rămână și să semneze noul contract. Kun Aguero ne ajută”, a spus Laporta pentru La Vanguardia.

Barcelona plănuiește noi transferuri

Catalanii i-au adus deja pe Eric Garcia, Emerson, Kun Aguero și Memphis Depay, dar Laporta spune că nu se va opri aici.

„Vrem să facem o echipă competitivă. Vom mai face trei sau patru transferuri”, a adăugat președintele Barcei.

„Barcelona este într-o stare mai proastă de cât credeam”

Oficialul a vorbit și despre situația financiară pe care a găsit-o la club după ce a câștigat alegerile.

„Clubul este într-o stare mai proastă decât mă aștepta. Iar eu mă așteptam la ceva complicat. Sunt multe lucruri de explicat și nu exclud nimic. Trebuie să existe explicații, altfel am fi complici. Sunt multe contracte în care ne sunt puse multe condiții”, a mai spus Laporta.

VIDEO Totul despre Elveția  - Turcia, de la EURO 2020

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Selecționerul Portugaliei, după înfrângerea împotriva Germaniei: „Lumea vrea mereu Luna de pe cer. Am comis însă greșeli colective”

Rasism pe „Puskas Arena”. Ce au făcut ultrașii maghiari când mingea era la Pogba sau Kante

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează