INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

BARCELONA. Luis Suarez forțează mâna Barcelonei! Riscă să stea un an în tribună

FOTO: Guliver/GettyImages +28   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 14 septembrie 2020 11:17 / Actualizat luni, 14 septembrie 2020 11:24

Atacantul uruguayan Luis Suarez tergiversează acordul pentru rezilierea contractului cu Barcelona, „înghețând” și negocierile cu Juventus. În speranța că îl va reprimi Koeman, provoacă „tensiune maximă”, scrie Sport.

Vara telenovelelor pe Camp Nou se prelungește și în toamnă. Dacă la Messi a fost cu un happy-end forțat, în cazul bunului său prieten, nedorit de noul antrenor, sfârșitul e imprevizibil, cu multe intrigi pe parcurs. Luis Suárez ba pleacă, ba ar rămâne, numai că nu mai are loc la Barcelona lui Ronald Koeman. Exclus din lotul blaugrana, la primul test cu Gimnastic, uruguayanul a schimbat strategia și forțează mâna clubului să-l reintegreze, anunță Sport. Atacantul de 33 de ani mai are contract până în 2021 și tot amână o înțelegere privind lichidarea, provocând "tensiune maximă".

După modelul Rakitic?

"Pistolarul" nu exclude chiar să continue cu vicecampioana Spaniei din moment ce negocierile cu Juventus au intrat pe hold. Are acord verbal cu bianconerii și ar urma să susțină joi examenul de obținere a cetățeniei italiene, însă așteaptă un semn și de la Atlético. Alergând după trei iepuri, s-ar putea să nu prindă niciunul. Pentru că Barça l-a anunțat că pleacă doar după modelul Rakitic, renunțând la ultimul an. Atlfel, Luis riscă să ajungă "prizonier" și să stea în tribună întreg sezonul.

Lautaro, ținut pe loc

Barcelona ar fi astfel încurcată în discuțiile pentru transferul unui vârf. Lautaro Martinez pare tot mai departe de o plecare de la Inter, care nu scade prețul sub 90 de milioane de euro și i-a oferit prelungirea. Neputând scăpa de contractul lui Suárez, 14 milioane E pentru anul final, aducerea argentinianului ar mări inacceptabil fondul de salarii. În plus, uruguayanul îl încurcă și pe Pirlo. La fel, Juve caută urgent om de gol, Edin Džeko, Álvaro Morata și Arkadiusz Milik fiind alternative.

Vidal a reziliat și e 99% la Inter

Mai simplu s-a descurcat Barcelona cu Arturo Vidal. Mijlocașul chilian a acceptat trei milioane de euro pentru a scăpa de ultimul sezon blaugrana și va lucra iar cu Antonio Conte. "99 la sută este rezolvat transferul, în maximum trei zile va semna cu Inter", anunță presa din Milano. Impresarul Fernando Felicevich era înțeles asupra contractului, 6 milioane pe an până în 2022 și opțiune de prelungire pentru încă unu. Antrenorul nerazzurro speră să-l aibă din prima etapă, cu Benevento, peste nouă zile

VIDEO. Discuție incredibilă între Țiriac și Pique după dezastrul Barcelona - Bayern 2-8: „Băi, Ion, eu sunt primul care spune asta”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Scandalul ia proporții în Ligue 1! Neymar își acuză un adversar de rasism: "Mi-a strigat: «Maimuță nenorocită, fiu de curvă»" + L'Équipe îi face praf pe jucători

Koeman dă afară alți 3 jucători! Cum a arătat echipa catalanilor în primul amical: Messi, titular

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
doardinamo1948
doardinamo1948  •  14 Septembrie 2020, 14:36

Acum se vede clar ca puterea banului primează in fata drepturilor omului. Adică dacă am dat bani pe tine fostului stăpân, acum facem ce vrem noi cu tine. Nu e normal sa nu îi lasă sa plece când vor ei, mai ales ca in cazul lui Suarez noul antrenor a spus ca nu se bazează pe el. Sclavia nu a dispărut, ea s-a transformat și-a luat alta înfățișare, dar ea exista in continuare.

2528389220528911
Ionut Costache  •  14 Septembrie 2020, 13:49
Postat de Nicolae Alin Neag pe 14 Septembrie 2020, 13:00

Mare greșeală a făcut Messi... Dacă nu câștigă La Liga toate se vor sparge în capul lui...

Messi nu prea a avut de ales, el a zis clar ca vrea sa plece, dar miza pe o despartire amiabila, nu pe una cu scandsl si cu batalii juridice. Oricum, tocmai asta era unul din motivele pt care voia sa plece: se saturase sa fie scos tap ispasitor pt toate esecurile clubului. Dar pot paria ca daca noul sistem de joc nu merge, criticii vor ataca tot pe Messi sub pretextul ca nu se mai implica suficient in jocul echipei...

839680779446084
Nicolae Alin Neag  •  14 Septembrie 2020, 13:00
Postat de dinamo100 pe 14 Septembrie 2020, 12:03

La Barcelona e un lant al slabiciunilor: Koeman vrea "revolutie", fara Suarez si fara Messi (doar Bartomeu a tinut de Messi). Messi e tinut fortat de contract, insa nu vrea fara Suarez, iar Suarez e pe faras. In ultimii 5 ani cuplul Messi-Suarez a fost motorul echipei, furnizorul de goluri. Echipa a ajuns sa se bazeze prea mult pe cei doi, probabil de aceea Koeman vrea sa o echilibreze, insa daca rezultatele nu vor veni rapid, Koeman va fi acuzat ca s-a dispensat prea usor de cei 2. Nu cred ca Messi se va adapta prea bine sistemului Koeman, era mai bine sa fie lasat sa plece. Iar Suarez este inca unul din marcatorii de mare clasa ai Europei. Poate doar Levandovski sa fie la acelasi nivel.

Mare greșeală a făcut Messi... Dacă nu câștigă La Liga toate se vor sparge în capul lui...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează