CAMPIONATE    •   FC BARCELONA

Barcelona mai şi vinde! Un atacant este aproape de a ajunge la Fenerbahce

Articol de Gabriel DumitruJURNALISPORT Miercuri, 13 Iunie

Paco Alcacer, 24 de ani, nu a reuşit să se impună în linia ofensivă a celor de la Barcelona după transferul de la Valencia şi ar putea ajunge la Fenerbahce.Formaţia turcă se luptă cu Southampton pentru aducerea vârfului spaniol, însă jurnaliştii catalani au anunţat că Alcacer are şanse mai mari să ajungă în la Fenerbahce.

Ali Koc şi Josep Maria Bartomeu, preşedinţii celor două formaţii, se află în relaţii excelente, iar mutarea ar putea fi facilitată şi de faptul că Ali Koc este liderul celor de la Beko, unul dintre sponsorii Barcelonei.

Mark Hughes, antrenorul celor de la Southampton, a declarat că şi-l doreşte şi el pe Paco Alcacer, iar presa britanică a anunţat că "sfinţii" ar fi oferit 20 de milioane de euro, sumă refuzată de conducătorii de pe Camp Nou.

Paco Alcacer, transferat în 2016 de la Valencia, a bifat doar 23 de partide în ultimul sezon pentru Barcelona şi ar putea pleca în cele din urmă la Fenerbahce pentru aproximativ 25 de milioane de euro, cu cinci milioane mai puţin faţă de suma achitată de Barcelona celor de la Valencia.

Fostul jucător de pe Mestalla a marcat şapte goluri în toate competiţiile în ultimul sezon pentru formaţia antrenată de Ernesto Valverde şi făcea partea dintr-o listă de jucători pregătiţi de plecare.

sursa: mundodeportivo.com

Comentarii (0 ) Adaugă comentariu

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase