INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

UPDATE S-a aflat suma de transfer a lui Depay la Barcelona! Olandezul, așteptat astăzi să semneze contractul cu catalanii

FC Barcelona s-a înțeles cu Memphis Depay
FC Barcelona s-a înțeles cu Memphis Depay

Articol de - Publicat luni, 05 octombrie 2020 09:28 / Actualizat luni, 05 octombrie 2020 13:29

FC Barcelona s-a înțeles cu Memphis Depay (26 de ani) și acesta va ajunge astăzi în capitala Cataloniei pentru a semna contractul.

UPDATE:
S-a aflat suma de transfer a lui Memphis Depay la echipa antrenată de Ronald Koeman. Catalanii plătesc 25 de milioane de euro în schimbul olandezului.
Totodată, oficialii Barcelonei plătesc 15 milioane de euro în schimbul fundașul central spaniol Eric Garcia, de la Manchester City.

ȘTIREA INIȚIALĂ:
Într-un interviu acordat în presa franceză de Juninho Pernambucano, directorul sportiv al celor de la Lyon, acesta a declarat că Depay a acceptat oferta și, cel mai probabil, azi se va realiza mutarea. 

Memphis? Este în ultimul său an de contract. S-a pus de acord cu Barca. Poate va pleca mâine, dar nimic nu este sigur.
Este cel mai probabil să plece, dar dacă rămâne sper că ne va ajuta să câștigăm meciurile.
Juninho Pernambucano, director sportiv Lyon

44 de milioane de euroeste cota de pe transfermarkt a lui Memphis Depay

Ținta lui Ronald Koeman

Ronald Koeman a fost cel care a insistat pentru transferul olandezului pe Camp Nou, Depay fiind unul dintre jucătorii lui preferați încă de când antrena naționala Olandei. Se pare că șefii Barcelonei îi vor îndeplini dorița și atacantul va juca pentru echipa blaugrana. 

Memphis Depay este la formația franceză încă din 2017 și a jucat un rol important în parcursul formației sale în UEFA Champions League, ajungând până în semifinale în sezonul trecut.

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Valentin Mihăilă a semnat pe 5 ani cu Parma » Dezvăluiri din culise: impresarul român care revendică transferul de 7 milioane de euro

https://www.gsp.ro/international/campionate/juventus-napoli-va-fi-decis-la-masa-verde-situatie-incredibila-in-serie-a-612156.html

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
doardinamo1948
doardinamo1948  •  05 Octombrie 2020, 15:30

Îl dai pe Suarez și îl iei pe Depay, asta da afacere! Barcelona nu cred ca termina pe podium, nu se leagă nimic la mijloc iar Messi nici nu mai aleargă dar să dribleze sau sa dea goluri.

iuli09
iuli09  •  05 Octombrie 2020, 10:20

Iar se umple Barcelona de olandezi !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează