INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Barcelona neagă acordul cu Willian Jose și păstrează banii pentru a aduce un atacant de top în vară!

Articol de - Publicat miercuri, 12 februarie 2020 11:30

Rămasă şi fără Dembele, 6 luni out, Barcelona nu va transfera de urgenţă decât un vârf low cost. Pregăteşte în schimb lovitura la finele stagiunii, cu Lautaro Martinez (22 de ani, foto, în duel cu Messi), argentinianul lui Inter. 

Barcelona nu se grăbeşte în a-şi completa ofensiva, rămasă, după accidentarea suferită de Luis Suárez, şi fără Ousmane Dembele. Atacantul francez s-a operat în Finlanda la tendonul proximal al bicepsului femural al piciorului drept şi va lipsi 6 luni, iar antrenorul Quique Sétien stă numai în Messi, Griezmann şi Ansu Fati, după ce Carles Pérez a plecat, împrumutat, la Roma. 

Catalanii au, potrivitregulamentului LaLiga, dreptul să facă un transfer de urgenţă, exclusiv jucător din Spania, cu condiţia ca Dembélé să fie indisponibil cinci luni

Barcelona aşteaptă permisul doctorilor 

Mundo Deportivo a explicat mecanismul operaţiunii, care presupune mai întâi o evaluare a situaţiei medicale a francezului de către comisia formată din 5 doctori. 

În maximum 72 de ore, aceştia vor decide dacă aprobă permisul cerut de Barca şi abia apoi şefii blaugrana pot alege între Willian José (28 de ani, Sociedad), Ángel (32, Getafe) sau Lucas Pérez (31, Alavés), ţintele low cost selectate. Barcelona a dezminţit acordul cu primul de pe listă, ce are o clauză de reziliere de 70 de milioane de euro, şi ar vrea să păstreze banii pentru a da lovitura la vară. 

Lautaro Martinez are clauză de 111 milioane 

Sursa citată, confirmată şi de Sportmediaset, scrie despre intenţia ascunsă a directorului tehnic Abidal de a-l aduce pe Lautaro Martinez. În atacantul argentinian al Interului lui Conte vrea să investească o bună parte a bugetului de achiziţii pentru sezonul viitor. 

Clauza de reziliere a acordului cu nerazzurrii este 111 milioane de euro, jumătate din banii primiţi de la PSG pentru Neymar. Inter ştie despre acest interes şi încearcă să-l facă pe Lautaro să semneze prelungirea plus creşterea sau eliminarea clauzei, pentru a solicita bani mai mulţi.  

16 golurişi 4 assisturi are Lautaro Martinez în 27 de jocuri la Inter în acest sezon. E cotat la 80 de milioane de euro pe transfermarkt.de, nerazzurrii cumpărându-l în iulie 2018 cu 25 de milioane de la Racing

Vezi și: 

Betis - Barcelona 2-3, FOTO + VIDEO // Catalanii se impun cu emoții, la finalul unui meci spectaculos, cu 5 goluri și două eliminări

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
pirucul
pirucul  •  12 Februarie 2020, 15:33

dupa gsp pana acum brarcelona a cumparat 3 varfuri deja , pe rodrigo de la valencia apoi pe angel de la getafe si acum pe william de la sociedad. saptama viitoare p[e cine cumpara hai zicetine ca voi stiti nu ne mai tineti in suspans.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează