INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Vine „noul Dembele” la Barcelona?! Mutarea din Franța pregătită de Xavi

Bradley Barcola de la Olympique Lyon, foto: Imago
Bradley Barcola de la Olympique Lyon, foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 04 august 2023 09:27 / Actualizat vineri, 04 august 2023 10:12

Cu banii luați pe Ousmane Dembele, 50 de milioane de euro, Barcelona vrea să-l cumpere de la Olympique Lyon pe Bradley Barcola, în Franța considerat deja „noul Dembele”. De asemenea, Xavi ia în calcul să-l aducă pe brazilianul Vitor Roque încă de pe acum în capitala Catalunyei.

Barcelona și-a luat gândul de la Ousmane Dembele. Internaționalul francez a ajuns la un acord total cu PSG, se pregătește să semneze pe 5 ani, iar catalanilor nu le-a mai rămas decât să se înțeleagă cu parizienii asupra modalităților de încasare a clauzei jucătorului.

S-a luat de Becali, după FCSB - CSKA 1948: „Nu simte schimbările! Mai rău chinuie jucătorii”
FCSB - CSKA 1948 SOFIA 3-2
S-a luat de Becali, după FCSB - CSKA 1948: „Nu simte schimbările! Mai rău chinuie jucătorii”

Sunt 50 de milioane de euro, nimic mai mult, pe care Barça ia în calcul să-i investească într-un alt jucător francez de mare viitor, considerat deja "noul Dembele".

PSG a vrut să dea 30 de milioane de euro pe Bradley Barcola

Potrivit cotidianului catalan Sport, este vorba de Bradley Barcola, atacantul în vârstă de 20 de ani al lui Oympique Lyon. Tânărul născut în Lyon a fost unul dintre cei mai buni jucători ai Franței la ultimul Euro U21, desfășurat în luna iulie, și poate juca pe toate pozițiile în ofensivă. 

Cu 37 de apariții în Ligue 1, el a atras rapid atenția altor cluburi. Și PSG l-ar vrea. Potrivit 'RMC Sport', a făcut o ofertă de 30 de milioane de euro, dar Lyon vrea 50 de milioane.

Barcelona mizează pe prietenia cu agentul Jorge Mendes

Sub contract cu Lyon până-n 2026, Barcola este impresariat de Jorge Mendes, iar Sport susține că agentul portughez este marea șansă a Barcelonei: "Mendes este un vechi prieten al catalanilor și ar putea facilita tranzacția"

18milioane de euro este valoarea de piață a lui Bradley Barcola, pe transfermarkt.de

În afara internaționalului de tineret al Franței, antrenorul Xavi Hernandez mai are în plan o mutare. Cotidianul AS susține că ia în calcul să-l aducă chiar în această vară pe Vitor Roque, de la Atletico Paranaense. Clubul blaugrana l-a cumpărat deja, dar înțelegerea inițială a fost să i-l lase lui Atletico până în 2024. z

5selecții și 2 goluri are Bradley Barcola în naționala U21 a Franței

Citește și alte știri de Conference League: 

Păzea, FCSB! Urmează confruntarea cu mingicarul dorit de PSG, Milan și Ajax: „Va fi, fără dubii, cel mai scump jucător vândut vreodată din Danemarca”

O fază din Adana Demirspor - CFR Cluj a ajuns VIRALĂ! Trei milioane de vizualizări: „Asta e artă!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
Andrei127
Andrei127  •  04 August 2023, 11:04

"Noul Dembele" merge tot la PSG

Kosty1
Kosty1  •  04 August 2023, 11:03

Sunt 50 de milioane dintre care Barcelona ia 50% restul de 50 % ia Dembele si agentul sau ...sunt mai bine informat eu decat voi ?

contrabas3
contrabas3  •  04 August 2023, 10:12

Nu pot să cred că Dembele pleacă de la Barcelona. Raphinha joacă bine pe poziția lui Ousmane, dar nu se ridică la nivelul lui.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează