INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Barcelona a pus un fotbalist important pe lista de transferuri! Ce sumă cere + Juventus îl vrea gratis

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 aprilie 2021 12:22 / Actualizat sambata, 24 aprilie 2021 12:47

Barcelona a început să se pregătească pentru noul sezon, iar conducerea catalanilor e gata să ia o decizie surpinzătoare.

Ziarul catalan Sport anunță pe prima pagină că Barcelona e gata să renunțe la extrema Ousmane Dembele. Francezul de 23 de ani, care a devenit titular în mandatul lui Ronald Koeman, mai are contract cu Barcelona până în iunie 2022, iar Barcelona ar fi gata să-l vândă în vară la el.

Potrivit celor de la Sport, șefii formației blaugrana au aflat că francezul ar vrea să nu își prelungească înțelegerea și să plece gratis în 2022. Astfel, Barcelona vrea să-l vândă acum și cere 50 de milioane de euro.

50.000.000 de euroe cota lui Dembele, potrivit transfermarkt

Juventus îl vrea pe Ousmane Dembele

Barcelona i-a propus prelungirea contractului în urmă cu două săptămâni, dar între timp a aflat că reprezentații lui Dembele ar fi început negocierile și cu Juventus. Clubul din Torino ar fi interesat de campionul mondial și ar vrea să-l aducă pe francez în 2022, gratis.

Dembele a venit la Barcelona în 2017, de la Borussia Dortmund, pentru o sumă care s-a ridicat, cu tot cu bonusuri, la 135 de milioane de euro. Adus în locul lui Neymar, Dembele a dezamăgit și a jucat doar 112 meciuri, fiind măcinat de accidentări.

În acest sezon, Dembele a fost mai constant decât în sezoanele precedente, bifând 38 de meciuri, în care a marcat de 10 ori și a oferit 4 pase de gol.

VIDEO Ousmane Dembele, gol spectaculos în meciul cu Sevilla

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Gary Neville, atac necruțător împotriva Barcelonei după implicarea catalanilor în Super Liga Europei: „Ca niște gangsteri”

Patru cluburi discriminate financiar, doar Real Madrid și Barcelona primeau și bonusuri fantastice!

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (3)
cky33
cky33  •  24 Aprilie 2021, 16:02
Postat de adrianciprian pe 24 Aprilie 2021, 14:07

Exact.

Pentru ca ridicolul situatiei sa fie complet, Barcelona are acum in lot 2 extreme stanga mai bune decat Dembele si Coutinho. Acestia sunt Pedri si Fati. Din pacate insa, transferurile nu sunt o stiinta exacta si uneori presiunea pretului este una coplesitoare: vezi cazul J.Felix care trebuia sa coste cel mult jumatate. Si daca tot vobim de La Liga, Hazard este cu siguranta cel mai esuat transfer din toate timpurile.

adrianciprian
adrianciprian  •  24 Aprilie 2021, 14:07
Postat de pson2 pe 24 Aprilie 2021, 13:26

Dembele și Coutinho reprezinta 2 mari țepe luate de Barcelona. Iar ca să își scoată parleala au încercat să fugă cu fotbalul prin acea SuperLiga. Mai bine ar căuta vinovații pt aceste 2 transferuri hilare.

Exact.

pson2
pson2  •  24 Aprilie 2021, 13:26

Dembele și Coutinho reprezinta 2 mari țepe luate de Barcelona. Iar ca să își scoată parleala au încercat să fugă cu fotbalul prin acea SuperLiga. Mai bine ar căuta vinovații pt aceste 2 transferuri hilare.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează