INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Laporta, mutare îndrăzneață! A trimis vicepreședintele Barcelonei la casa unui titular pentru a-i transmite un mesaj clar

Laporta l-a trimis vicepreședintele Barcelonei la casa lui Dembele  // FOTO: Guliver/GettyImages
Laporta l-a trimis vicepreședintele Barcelonei la casa lui Dembele // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 mai 2021 10:08 / Actualizat sambata, 08 mai 2021 10:16

Barcelona trage tare în acest final de sezon din La Liga, în care luptă cu Atletico Madrid și Real Madrid pentru titlu, dar catalanii se gândesc și la sezonul viitor.

Joan Laporta, președintele clubului, a făcut o mutare importantă pentru a asigura liniștea în vestiarul catalan. Astfel, potrivit postului de radio Cadena Ser, acesta l-a trimis pe președintele Rafa Yusta la casa lui Ousmane Dembele.

Barcelona, mesaj clar pentru Dembele

După ce în presă au apărut mai multe informații care anunțau că Barcelona îl va pune pe Dembele pe lista de transferuri în această vară, Laporta a vrut să-l asigure pe francezul de 23 de ani că este parte din planurile sale.

Yuste a vorbit cu extrema franceză, adusă în 2017 de la Borussia Dortmund, și i-a transmis că Barcelona nu vrea să-l vândă. Mai mult, catalanii ar vrea să-i prelungească înțelegerea care expiră în iunie 2022.

50.000.000 de euroe cota lui Dembele, potrivit transfermarkt

Dembele a venit la Barcelona în 2017, de la Borussia Dortmund, pentru o sumă care s-a ridicat, cu tot cu bonusuri, la 135 de milioane de euro. Adus în locul lui Neymar, Dembele a dezamăgit și a jucat doar 114 meciuri, fiind măcinat de accidentări.

În acest sezon, Dembele a fost mai constant decât în sezoanele precedente, bifând 40 de meciuri, în care a marcat de 10 ori și a oferit 4 pase de gol.

VIDEO Barcelona, antrenament  tare înainte de meciul cu Atletico Madrid

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

UEFA a anunțat sancțiunile pentru cluburile retrase din Super Liga Europei » Real, Barcelona și Juventus cer daune, UEFA le amenință cu excluderea!

Nagelsmann și-a făcut planurile pentru Bayern Munchen! Prima țintă: un om de la Barcelona

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează