INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Barcelona își poate pierde noua speranță pentru o sumă derizorie! Giganții din Premier League stau la pândă

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 07 februarie 2024 08:43 / Actualizat miercuri, 07 februarie 2024 08:53

Barcelona riscă să-și piardă noul puști minune, pe care Xavi a pariat în ultimele meciuri. Fundașul central Pau Cubarsi (17 ani) e pe radarul giganților din Premier League.

În ultimele etape, antrenorul catalan a mizat tot mai des pe un nou tânăr crescut în La Masia: Pau Cubarsi. Fotbalistul spaniol a debutat în Cupă, pe 18 ianuarie, cu doar 4 zile înainte să împlinească 17 ani, iar de atunci a mai strâns alte 5 prezențe, fiind titular în ultimele două meciuri din La Liga.

Record all-time de străini în Superliga, nici Hagi nu mai are „marfă
RECORD
Record all-time de străini în Superliga, nici Hagi nu mai are „marfă"! + Echipele care vor avea cele mai mari probleme cu „Regula 5+6”

Cluburile din Premier League cu ochii pe noua speranță a Barcelonei

Doar că formația catalană riscă să-l piardă pe Cubarsi. Și chiar pentru o sumă derizorie. Fundașul a semnat în vară primul său contract de profesionist, valabil până în 2026. Iar clauza de reziliere este una infimă: 10 milioane de euro.

Evoluțiile sale de până acum au atras atenția cluburilor din Premier League, scrie Mundo Deportivo, care precizează că Chelsea, care l-a vrut și în vară, dar și Manchester City îl urmăresc cu atenție pe Cubarsi și ar fi gata să facă o ofertă în vară, dacă spaniolul continuă să impresioneze.

1,5 milioane de euroe cota lui Pau Cubarsi, potrivit transfermarkt

Conflict în conducerea Barcelonei

Catalanii caută un nou antrenor pentru sezonul viitor, dar conducerea clubului nu se pune de acord.

Deco, directorul sportiv al Barcelonei, îl vrea din vară ca antrenor pe Sergio Conceicao, de la Porto. Joan Laporta, președintele clubului, nu e de acord. Conceicao va rămâne liber de contract în vară și nu va continua la Porto, unde a devenit o adevărată legendă, cu 3 titluri în 6 ani.

E dorit de Deco la Barcelona, potrivit as.com, însă Laporta vrea un antrenor de o anvergură și mai mare. Iar favoritul președintelui Barcelonei e Hansi Flick, deși el va avea o discuție și cu Jurgen Klopp, care are însă șanse aproape nule să se concretizeze.

VIDEO Rezumatul meciului Alaves - Barcelona 1-3

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Mărturia soției lui Dani Alves: „A venit acasă foarte beat, mirosea a alcool. S-a lovit de un dulap și s-a prăbușit pe pat” » Joana Sanz a vrut să se sinucidă
PROCES
Mărturia soției lui Dani Alves: „A venit acasă foarte beat, mirosea a alcool. S-a lovit de un dulap și s-a prăbușit pe pat” » Joana Sanz a vrut să se sinucidă
Recordul stabilit de transferul lui Neymar la PSG poate fi depășit de un star din Premier League » Destinație exotică pentru o sumă uriașă
Premier League
Recordul stabilit de transferul lui Neymar la PSG poate fi depășit de un star din Premier League » Destinație exotică pentru o sumă uriașă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
DMA87
DMA87  •  07 Februarie 2024, 11:43

În sfârșit, are și Dinamo concurență la sume derizorii când vine vorba de vândut jucători. :)))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează