INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Barcelona pregătește lovitura verii! Catalanii vor să-l aducă pe antrenorul care l-a umilit pe Guardiola în acest sezon

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 mai 2017 15:10

La finalul acestui sezon, Barcelona se desparte de Luis Enrique, cel care a anunțat că nu va mai continua pe banca echipei.

Șefii catalanilor caută un antrenor cu ADN-ul Barcelonei, care să fi jucat sau lucrat în trecut la echipa de Camp Nou, dar există și varianta unuia care nu a trecut pe la echipa blaugrana și care să aducă ceva nou.

Potrivit presei din Anglia, pe lista Barcelonei este un nou nume: Antonio Conte, antrenorul lui Chelsea. Italianul venit în vară pe Stamford Bridge are un sezon excelent și este la un pas de a câștiga campionatul în Anglia, pe care l-a dominat de la început, impunându-se în duelurile cu Guardiola, Klopp și Mourinho.

În acest sezon, Chelsea a învins-o pe două ori pe Manchester City, 2-1 și 3-1, fiind pentru prima dată când Guardiola a pierdut contra unei echipe și în turul, și în returul campionatului. În plus, e primul an în care Guardiola nu a câștigat niciun trofeu în cariera de antrenor.

Conte, 47 de ani, mai are un an de contract cu Chelsea, dar ar fi extrem de tentat să meargă în Spania. De-a lungul carierei, Conte a mai antrenat Siena, Arezzo, Bari, Atalanta, Siena, Juventus și naționala Italiei. A câștigat trei titluri în Serie A și 2 Cupe ale Italiei.

Pe lista Barcelonei se mai află Juan Carlos Unzue, antrenorul secund al echipei, Ronald Koeman, antrenor la Everton, Ernesto Valverde, de la Athletic Bilbao, și Laurent Blanc, liber de contract.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (6)
th3dog
th3dog  •  07 Mai 2017, 19:35

ma indoiesc ca e vreun gram de adevar in acest articol, dar ar fi intr-adevar lovitura sa ia Barca pe Conte

983732924972315
Soos Vilmos  •  07 Mai 2017, 18:41
Postat de Soos Vilmos pe 07 Mai 2017, 18:19

***

Contine exact ce meritati.

983732924972315
Soos Vilmos  •  07 Mai 2017, 18:19

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează