INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Raphinha pleacă! Barcelona vrea să scape de brazilian după numai un sezon pe Camp Nou

Raphinha pleacă de la Barcelona. Foto: Imago Images
Raphinha pleacă de la Barcelona. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 19 aprilie 2023 16:48 / Actualizat miercuri, 19 aprilie 2023 17:10

Extrema dreaptă Raphinha (26 de ani) nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor la Barcelona, iar clubul va încerca să-l vândă la vară în Anglia pentru 50 de milioane de euro. Catalanii au nevoie urgentă de 200 de milioane pentru a respecta fair-play-ul financiar.

Aventura lui Raphinha în La Liga se poate încheia mult mai devreme decât scadența contractului, pe care l-a semnat cu Barcelona, 30 iunie 2027. După numai un sezon, gruparea blaugrana s-a săturat de internaționalul brazilian și l-a pus pe lista de transferuri. Speră să obțină la vară 50 de milioane de euro, în condițiile în care l-a cumpărat de la Leeds cu 58 de milioane plus alte bonusuri.

Dan Șucu i-a decis soarta lui Adrian Mutu: „E foarte clar!”
RAPID
Dan Șucu i-a decis soarta lui Adrian Mutu: „E foarte clar!”

Raphinha, doar 18 goluri influențate la Barcelona

Potrivit Fichajes, liderul campionatului spaniol este gata să asculte oferte pentru Raphinha, care ar fi curtat deja de Chelsea, Newcastle și Arsenal. 

Sud-americanul, ce a dezamăgit în ultima vreme, mai ales în El Clasico din Cupa Regelui cu Real Madrid, n-reușit să suplinească absența lui Ousmane Dembele, deși a fost păstrat titular de Xavi și când nu juca bine. 

Cifrele sale vorbesc de la sine: Doar 9 goluri și 9 assist-uri în 41 de meciuri disputate în tricoul blaugrana în toate competițiile.

Barcelona are nevoie urgentă de 200 de milioane de euro

Barcelona are nevoie urgentă de bani, 200 de milioane de euro, pentru a respecta fair-play-ul financiar și trebuie să mai scadă și fondul total de salarii pentru a mai înscrie la Ligă noi jucători. El Nacional scrie că Xavi s-a lămurit că Raphinha nu va reuși niciodată să se impună, mai ales după ce va reveni Dembele, și este și deranjat de atitudinea pe care o afișează jucătorul de 26 de ani. 

Lumea nu a uitat cum s-a comportat după ce a fost schimbat cu Man. United în play-off-ul Europa League și nu de puține ori a fost acuzat de lipsă de profesionalism. Mundo Deportivo scrie și despre episodul în care s-a accidentat stupid, după ce a dat cu piciorul de nervi în lada frigorifică cu băuturi răcoritoare.

Citește și:

PSG a decis pe cine vrea antrenor: „Cu el în vestiar va fi ca la închisoare, dar își va câștiga respectul!”

Magic Mike Maignan, despre obiectivul stagiunii: „Important nu e să câștig Liga Campionilor”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
achenbachfrederikk
achenbachfrederikk  •  19 Aprilie 2023, 20:53

Vine Ianis. Informatie de pe surse. Mai trebuie sa se inteleaga cu Rangers. Cu printisorul exista o intelegere verbala.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  19 Aprilie 2023, 18:24

Afacerile perdante ale lui Xavi.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează