INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

VIDEO+FOTO Barcelona, aruncă prosopul! Catalanii pierd și cu Rayo și ocupă un loc rușinos în La Liga

Rayo Vallecano a învins-o pe Barcelona, scor 1-0, în runda #11 din La Liga. +5   FOTO
Rayo Vallecano a învins-o pe Barcelona, scor 1-0, în runda #11 din La Liga.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 octombrie 2021 21:53 / Actualizat miercuri, 27 octombrie 2021 22:05

Rayo Vallecano a învins-o pe Barcelona, scor 1-0, în runda #11 din La Liga.

Toate statisticile din La Liga

Singurul gol al partidei a venit în minutul 30. Busquets, aerian, a fost deposedat la mijlocul terenului de Oscar Trejo, iar argentinianul l-a angajat imediat pe Radamel Falcao. „El Tigre” l-a luat la mână pe Gerard Pique și a marcat ca în zilele bune: șut la firul ierbii, bară-gol! 

Barcelona a alergat apoi după egalare. În zadar. Ce-i drept, catalanii au și ghinion. Penalty-ul obținut de Memphis Depay în minutul 71 a fost ratat tot de olandez, ghicit de portarul Stole Dimitrievski.

2019este anul în care Depay a ratat precedentul penalty în campionat, vs. AS Monaco (Ligue 1). De-atunci, Memphis a convertit toate cele 11 lovituri de pedeapsă. Până în această seară

+1 FOTO

Barcelona, în criză!

Astfel, Barcelona rămâne pe 9 în La Liga și leagă două eșecuri la rând, după înfrângerea din El Clasico, 1-2 cu Real Madrid pe teren propriu. Rayo se clasează pe 5. 

Cât de slabă a ajuns Barcelona? Ei bine, relevantă e următoarea statistică: ultimele 13 meciuri cu Rayo au însemnat 13 victorii pentru catalani. Iar media de goluri era uluitoare: 4,3/partidă!

FINAL. Rayo Vallecano - Barcelona 1-0

Live + Statistici

Rayo Vallecano - Barcelona » Echipele de start

Rayo Vallecano: Dimitrievski - Balliu, Saveljich, Catena, Fran Garcia - Valentin, Comesana - Palazon, Trejo, Garcia - Falcao 
Antrenor: Andoni Iraola

Barcelona: Ter Stegen - Roberto, Pique, Garcia, Alba - Gonzalez, Busquets, Coutinho - Dest, Aguero, Depay
Antrenor: Ronald Koeman

Supermeci Barcelona - Boca Juniors

Legendarul Diego Armando Maradona va fi omagiat printr-un amical de gală între Barcelona și Boca Juniors. Cele două se vor întâlni pe 14 decembrie, în „Maradona Cup”, o competiție amicală dedicată fostului mare fotbalist argentinian.

Barcelona și Boca Juniors, două dintre cluburile la care Maradona a evoluat de-a lungul carierei, se vor înfrunta în Arabia Saudită, la Riyadh, pe stadionul „Mrsool Park”, o arenă cu o capacitate de 25.000 de locuri. 

Diego Maradona, de la a cărui dispariție se va împlini un an pe 25 noiembrie, a evoluat inițial pentru Boca în sezonul 1981-1982. El a revenit la argentinieni în 1995, unde a petrecut ultimii săi ani ai carierei. În tricoul catalanilor, El Pibe de Oro a petrecut aproximativ doi ani, între 1982 și 1984.

Barcelona și Boca Juniors s-au întâlnit de zece ori în trecut, ultima oară în în 2018, în cadrul Trofeului Joan Gamper, unde catalanii s-au impus cu 3-0. Va fi pentru a doua oară când Barcelona evoluează pe pământ saudit, după ce gruparea blaugrana a mai jucat acolo în Supercupa Spaniei din 2020, pierzând în semifinale cu Atletico.

Supercupa Argentina - Italia, în memoria legendarului Diego Maradona, este oficială!

În luna septembrie, UEFA a anunțat organizarea unui meci între câștigătoarea EURO și câștigătoarea Copa America, în memoria regretatului Diego Maradona. Cât de curând, am putea asista la o premieră în fotbalul internațional. Asta pentru că se dorește organizarea unui meci de șapte stele între câștigătoarea Copei America și cea a Campionatului European.

Argentina și Italia sunt chiar țările unde geniul lui Maradona și-a pus cel mai mult amprenta. Italia, câștigătoarea Euro 2020, și Argentina, campioană în Copa America, se vor înfrunta în timpul „ferestrei” internaționale din iunie 2022, într-un loc care urmează să fie comunicat ulterior, a confirmat UEFA pe site-ul oficial. 

Noua competiție se va disputa sub forma actuală timp de trei ediții, potrivit acordului dintre cele două organizații. Anul acesta, Argentina a cucerit Copa America după o pauză de 18 ani. Trofeul, primul major din cariera internațională a lui Leo Messi, i-a fost dedicat atunci lui Diego Armando Maradona.

VIDEO. Diego Maradona și momentele sale de geniu în tricoul Barcelonei

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Jucătorii nu-l mai vor pe Solskjaer! Cine e favorit să-l antreneze pe Ronaldo

Manchester City a cheltuit aproape două miliarde pe transferuri în ultimii 12 ani! FCSB, singurul nostru club în Top 250 mondial

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
michael
michael  •  27 Octombrie 2021, 22:45

|Barca, o echipă după ”chipul” antrenorului!! Ăsta chiar nu vede că este total ”pe lângă” fotbal și antrenorat??

dora
dora  •  27 Octombrie 2021, 22:17

Barca fara Messi si Juve fara CR7 - invinsa acasa in seara asta de Chiri si ai lui - au devenit niste echipe de pluton de care nu se mai sperie nimeni !

toss
toss  •  27 Octombrie 2021, 22:08

Vai mama ei Barca...rau mai joaca. Depay se poate lua de mana cu Luk si Ronald si sa plece in TARILE de JOS. Fanii ar trebui sa nu mai mearga la meciuri. Ce ***, pandemie si lipsa de bani e la toti dar numai la Barca se aduce continu aminte de asta.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează