INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Barcelona - Rayo Vallecano 3-1 // VIDEO Alarmă! Barça, fără Ousmane Dembélé în Champions League

Ousmane Dembélé
Ousmane Dembélé

Articol de - Publicat duminica, 10 martie 2019 09:42

Ousmane Dembélé a suferit o întindere la bicepsul femural al coapsei stângi și va rata aproape sigur returul cu Lyon, de miercuri.

Ernesto Valverde a vrut să-și menajeze câțiva jucători împotriva lui Rayo. Rakitici, Sergi Roberto, dar mai ales Dembélé, atât de fragil de când a venit la Barcelona. A intrat după pauză sâmbătă, a contribuit la ultimul gol, de 3-1, al lui Suárez, și a încheiat meciul pe teren.

La vestiar, s-a dus direct la doctor, spunându-i că a simțit o înțepătură la coapsa stângă. Primul diagnostic este întindere la bicepsul femural. Aproape sigur, nu va putea fi folosit miercuri, la returul "optimilor" Ligii, cu Lyon. Un meci dificil, după 0-0 în prima manșă. 

Francezul a lipsit cinci meciuri în acest sezon din cauza unei accidentări la gleznă. În 2017-2018, a stat 21 de partide!

13goluri și 8 assisturi are Ousmane Dembélé pentru Barcelona în actuala stagiune

 

26de meciuri a ratat Dembélé în primele două sezoane din cauza unei accidentărilor

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează