INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - REAL MADRID 0-0

BARCELONA - REAL MADRID 0-0 // Catalanii criticați de Ilie Dumitrescu și Gică Craioveanu: „Barcelona, o echipă mediocră”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 decembrie 2019 23:12

Barcelona și Real Madrid au remizat, 0-0, în La Liga, rezultat care i-a nemulțumit pe Ilie Dumitrescu și Gică Craioveanu.

„Barcelona a fost surprinsă de pressingul avansat al lui Real Madrid. Barcelona a fost o echipă lentă la mijloc. Acolo a fost blocată echipa. Madridul n-a fost contracarată niciodată la construcție. 

Cred că de mult timp n-am văzut o echipă cu personalite să pună probleme Barcelonei pe Camp Nou”, a declarat Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport.

„Barcelona a fost o echipă mediocră”

Gică Craioveanu a fost mai dur în cuvinte: „Din Spania s-a văzut că Real Madrid ar fi meritat victoria. Madridul a fost o echipă superbă. Busquets nu s-a simțit bine, de aceea n-a jucat. Barcelona mi s-a părut o echipă mediocră fără Busquets, mediocră în toate părțile. 

Zidane a vrut să închidă meciul prin schimbarea lui Valverde. A fost cel mai solid Real Madrid pe care l-am văzut pe Camp Noi. I-a lipsit inspirația în fața porții”.

Vezi și:

BARCELONA - REAL MADRID // FOTO Catalanii pro-independență au protestat în timpul El Clasico

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
368023036732853
Iuga Mircea  •  19 Decembrie 2019, 08:15

Barcelona nu e o echipă slabă,antrenorul Valverde e slab,nu știe să așeze apărarea,nu mai au nici jocul lor de pase ,din care multe merg la adversar.Și Mesi driblează pînă pierde mingea ,parcă nu mai e Mesi!!!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează