INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - REAL MADRID 2-2

BARCELONA - REAL MADRID 2-2 // Incredibil! Zidane a stat 5 minute pe tunel după El Clasico pentru a aștepta un jucător de la Barcelona

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 07 mai 2018 09:12

Barcelona a remizat pe Camp Nou cu Real Madrid, 2-2, în ultimul derby din La Liga din acest sezon.

Acesta a fost ultimul meci pentru Andres Iniesta, mijlocașul de 34 de ani al Barcelonei, care în această vară va pleca în China.

După meci, Zinedine Zidane, antrenorul lui Real Madrid, a stat 5 minute pe tuneul care duce la vestiare pentru a-l aștepta pe Andres Iniesta. Cei doi s-au îmbrățișat și s-au felicitat reciproc.

15256417785627

Înainte de meci, francezul a avut cuvinte de laudă către mijlocașul spaniol. "Este un jucător pe care îl admirăm. Nu este un fotbalist obișnuit, având în vedere ce a făcut. E normal să-l salutăm, să-l felicităm și să-i urăm succes pe viitor. Sunt un admirator al fotbalului lui Iniesta. Ne-a făcut pe toți să visăm și merita un Balon de Aur", a declarat Zidane la conferința de presă de dinaintea meciului.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  08 Mai 2018, 18:53

cu mentiunea ca e vorba de absolvent la fara frecventa. nu avea timp ca pe zi era angajat clicker si spammer cu norma de 10k clickuri pe zi.

bertino
bertino  •  07 Mai 2018, 10:40

INCREDIBIL !!!! A asteptat Zidane 5 minute sa dea noroc cu Iniesta ! Bai pseudo jurnalisti absolventi ai Univesitatii de vest din Darmanesti, asta e stire ?!?!?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează