INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - REAL MADRID

Observația lui Ilie Dumitrescu după prima repriză din Barcelona - Real Madrid: „Aici s-a făcut diferența”

Ilie Dumitrescu
Ilie Dumitrescu

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 octombrie 2021 18:16 / Actualizat duminica, 24 octombrie 2021 18:28

Ilie Dumitrescu, analist TV, a comentat prima repriză a derby-ului dintre Barcelona și Real Madrid, „Mister” dezvăluind diferența dintre cele două echipe în prima parte, terminată 0-1 în favoarea „galacticilor” după golul lui David Alaba.

Totul despre Barcelona - Real Madrid, AICI!

Eu cred că diferența a fost făcută de experiența jucătorilor, Barcelona nu a făcut un joc rău în prima repriză. Să nu uităm ocazia lui Dest, să o punem în oglindă cu cea a lui Alaba. 

Dest nu e atacant, e fundaș și cred că ar fi o soluție mai bună să fie retras și să apară un atacant în formula de 3. Cea care a fructificat la singura ocazie importantă a fost Real Madrid, prin Alaba, cu un șut senzațional. 

De cealaltă parte, două ocazii importante: Pique și Dest”, a declarat Ilie Dumitrescu în cadrul emisiunii „Fotbal European” la DigiSport 1.

+20 FOTO

Barcelona - Real Madrid, al 280-lea episod

Meciul de pe Campd Nou dintre cei doi mari granzi ai Spaniei este confruntarea cu numărul 280 din istoria El Clasico.

Real Madrid are 98 de victorii în meciurile oficiale cu Barcelona, iar catalanii au ieșit victorioși din El Clasico în 96 de rânduri.

Primul El Clasico după ce Lionel Messi a mers la PSG

Derby-ul dintre Barcelona și Real Madrid din acest weekend va fi primul după plecarea lui Lionel Messi de la gruparea catalană. Timp de mai bine de un deceniu, El Clasico a fost legat și de duelul dintre Ronaldo și Messi. Portughezul a plecat primul din La Liga, în 2018, iar în această vară a venit și rândul lui Messi. 

Cu un lot slăbit și cu probleme financiare grave, Barcelona a avut un început de sezon mai dificil. A înregistrat eșecuri rușinoase în Liga Campionilor, însă în campionat a pierdut doar cu Atletico Madrid. Alte 3 egaluri au tras-o, însă, mai jos în clasament, iar acum ocupă locul 7, cu 15 puncte.

Citește alte știri despre fotbalul internațional:

Lazio, făcută praf de fiul lui Simeone la primul meci stagional al lui Ștefan Radu! „Poker” de senzație

Manchester United - Liverpool » Cristiano Ronaldo e pregătit să oprească trupa lui Klopp! Echipele de start

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează