INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SUPERCUPA SPANIEI

VIDEO Joan Laporta, discurs în vestiarul Barcelonei, după eșecul din El Clasico: „Asta e calea”

Joan Laporta, în vestiarul Barcelonei // foto: captură Twitter
Joan Laporta, în vestiarul Barcelonei // foto: captură Twitter

Articol de GSP - Publicat joi, 13 ianuarie 2022 12:48 / Actualizat joi, 13 ianuarie 2022 13:06

Joan Laporta (59 de ani), președintele FC Barcelona, a intrat în vestiar la scurt timp după ce catalanii au pierdut semifinala Supercupei Spaniei, scor 2-3 cu Real Madrid.

Laporta i-a felicitat pe jucători și pe antrenori, cărora le-a transmis că atât conducerea cât și fanii Barcelonei sunt mândri de prestația curajoasă împotriva Realului. 

Xavi n-are dubii după El Clasico, însă Ancelotti îl contrazice: „Nu sunt de acord”
SUPERCUPA SPANIEI
Xavi n-are dubii după El Clasico, însă Ancelotti îl contrazice: „Nu sunt de acord”

Joan Laporta, discurs în vestiar după Barcelona - Real Madrid 2-3 

„Suntem foarte mândri! Acum, mai mult decât oricând! Meciul pe care l-ați făcut... ați ridicat nivelul, ați dat dovadă de talent și mândrie, v-ați întrecut pe voi înșivă. Ați fost curajoși, putem fi mândri! Eu, ca președinte al Barcelonei, împreună cu restul consiliului director și toți fanii din lume suntem mândri să susținem Barcelona. Vă mulțumesc.

Asta e calea: antrenorilor, ați procedat foarte bine, curajos. Aproape am câștigat. Ne-a lipsit victoria, dar dacă vom continua așa o vom obține. Vă mulțumesc, haide Barca!”, a spus Laporta.

Discursul președintelui a fost urmat de aplauze. El a mers direct la Xavi, pe care l-a îmbrățișat.

Trebuie să încheiem ziua cu un moral bun, chiar dacă am pierdut. Le-am fost superiori în multe momente, este un punct de cotitură foarte important. În multe faze am fost aproape de 3-3, cum au fost ei de 4-2. 

Sunt trist, dar mândru de jocul făcut. I-am dominat în multe faze, dar am jucat cu ceva complexe. Au profitat de greșelile noastre. Plecăm cu mândrie, dar întristați de rezultat. Mândri pentru jocul făcut, pentru că am dominat rivalul. Suntem pe calea cea bună

- Xavi Hernandez, antrenor Barcelona 

Rezumatul VIDEO al meciului Barcelona - Real Madrid 2-3

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Răzvan Lucescu a oferit imaginea zilei în Grecia: pus la pământ de propriul jucător!

„Știți ce scrie pe locul de parcare al lui Ștefan Radu de pe Olimpico?” » Dezvăluiri în direct despre legenda lui Lazio

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează