INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - REAL MADRID, DUMINICĂ, 17:15, DIGI, TELEKOM, GSP.RO

BARCELONA - REAL MADRID // Julio Baptista, omul care a decis ultimul "El Clasico" fără Messi și Cristiano, explică diferențele dintre Real și Barca: "Cred că un 2-0 ar fi un rezultat formidabil"

FOTO: Guliver/GettyImages +2   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 25 octombrie 2018 17:52

Barcelona și Real Madrid joacă duminică, de la ora 17:15, în derby-ul campionatului Spaniei, iar Julio Baptista, jucătorul lui CFR Cluj, a vorbit pentru AS despre derby.

Brazilianul Julio Baptista, fost jucător la Real Madrid, este ultimul care a decis un " El Clasico" în care nu a jucat Leo Messi și Cristiano Ronaldo, pe 23 decembrie 2007, marcând singurul gol al meciului Real Madrid - Barcelona 1-0.

Mijlocașul ofensiv al celor de la CFR Cluj a vorbit despre situația de la Real Madrid și despre duelul cu Barcelona.

"El Clasico este unul dintre cele mai puternice lucruri din fotbal. Cuvântul «clasico» este foarte puternic, important. Echipele dau totulul pentru hegemonie, pentru a câștiga campionatul sau pentru a învinge rivala.

Real vine mai puțin puternică pentru că nu a avut rezultate bune în ultimele partide. Vine cu mai puțină forță decât Barcelona, dar un Clasico e un Clasico. E suficient ca o echipă să fie puțin mai slabă pentru ca cealaltă să prindă putere și să câștige meciul. Poate fi un meci în care Real să schimbe situația și să obțină un rezultat mare. Cred că un 2-0 ar fi un rezultat formidabil", a declarat Julio Baptisa pentru As.

2trofee are Julio Baptista la Real Madrid: Campionatul și Cupa în sezonul 2007-2008

77 de meciuri la Real, marcând 13 goluri

Julio Baptista: "Lopetegui a luat echipa într-o tranziție dificilă"

Julio Baptista a vorbit și despre diferența dintre Julen Lopetegui și Ernesto Valverde și a explicat ce dificultăți are antrenorul lui Real.

"Lopetegui abia ajuns la Real, în timp ce Valverde are mai mult timp la Barcelona. Lopetegui a luat o echipă care se află într-o tranziție dificilă, după ce a câștigat multe trofee. El încearcă să-i mențină pe jucător la același nivel, dar e greu după câte a făcut Real", a adăugat fostul madrilen.

"Înainte de acel meci din 2007 veneam după mulți ani fără victorie pe Camp Nou. Am avut bucuria de a marca. Am câștigat cu 1-0 și a fost o zi specială" Julio Baptista

  • Barcelona - Real Madrid se joacă duminică, ora 17:15. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport și TV Telekom Sport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close