INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - REAL MADRID

BARCELONA - REAL MADRID // Probleme serioase pentru Zidane: Gareth Bale și Luka Modric s-au accidentat și sunt în pericol să rateze El Clasico

Articol de - Publicat luni, 14 octombrie 2019 10:06

Zinedine Zidane e îngrijorat după meciul dintre Țara Galilor și Croația, scor 1-1. Gareth Bale (30 de ani) și Luka Modric (34 de ani) s-au accidentat, iar El Clasico se joacă peste două săptămâni. 

  • Barcelona - Real Madrid se joacă sâmbătă, 26 octombrie, de la ora 14:00. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 și Look Sport.

Luka Modric a fost lovit dur de Wilson și a fost scos pe brațe de medici. „Are o contuzie puternică la cvadriceps”, a explicat un oficial croat pentru Marca. 

Galezul Bale a terminat partida aproape într-un picior. Se plângea de dureri la gamba stângă. „A avut crampe, dar a putut continua”, a explicat selecționerul Giggs. Un alt croat a părăsit terenul șchiopătând: Kovacici (Chelsea).

Vezi și:

VIDEO Povestea lui Lionel Messi, prezentată la Cirque du Soleil » Detalii de la supervenimentul la care au mai participat Shakira, Pique și Antonella Roccuzzo

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează