INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Sergio Ramos, căpitanul fantastic! Număr incredibil de penalty-uri consecutive transformate

Sergio Ramos, Real Madrid // foto: Guliver/gettyimages +21   FOTO
Sergio Ramos, Real Madrid // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 octombrie 2020 18:50 / Actualizat sambata, 24 octombrie 2020 19:45

Sergio Ramos (34 de ani), căpitanul lui Real Madrid, a înscris al 99-lea său gol pentru „albi” în meciul cu Barcelona, câștigat de madrileni cu 3-1.

Stoperul spaniol a transformat în minutul 63 un penalty pe care tot el l-a obținut, după ce a fost tras de tricou de Clement Lenglet. Reușita reprezintă golul cu numărul 99 al lui Ramos în tricoul lui Real Madrid, în 656 de meciuri jucate.

Totodată, golul l-a ajutat pe Ramos să ajungă la 25 de penalty-uri consecutive transformate. Aici sunt incluse și loviturile de departajare.

Înainte de meciul de astăzi, Real Madrid nu mai primise penalty pe Camp Nou, în campionat, din martie 2007, când înscria Ruud Van Nistelrooy. 

Ramos a înscris 10 goluri în campionat în 2020. E prima dată când trece de 9 într-un singur an calendaristic! Liderul campioanei l-a egalat pe Koeman, antrenorul Barcei, ca fundașul cu cele mai multe goluri în El Clasico. De asemenea, e prima oară când căpitanul blanco marchează cu Barcelona fără să fie cu capul!

Fundașii cu cele mai multe goluri pentru granzii din La Liga:

  1. Ramos (Real Madrid) - 99
  2. Koeman (Barcelona) - 88
  3. Goicoechea (Athletic) - 44
  4. Arteche (Atletico) - 28
  5. Quique (Valencia) - 26
  6. Sanjose (Sevilla) - 20

VIDEO. Sergio Ramos, la Real Madrid

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Prima controversă în El Clasico! Barcelona a cerut penalty după intervenția imprudentă a lui Casemiro

Pierdere grea pentru Bayern Munchen: un jucător de bază s-a accidentat grav! + Robert Lewandowski a dat recital cu Eintracht

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează