INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - REAL MADRID

Barcelona - Real Madrid. Toți ochii pe urmașii lui Cristiano Ronaldo și Leo Messi » Ansu Fati și Vinicius Jr., confruntare în El Clasico

Barcelona - Real Madrid. Ansu Fati și Vinicius Jr. vor să strălucească în El Clascio
Barcelona - Real Madrid. Ansu Fati și Vinicius Jr. vor să strălucească în El Clascio

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 octombrie 2020 12:33 / Actualizat sambata, 24 octombrie 2020 18:51

El Clasico se dispută astăzi, de la ora 17:00, în episodul cu numărul 182 din istoria întâlnirilor directe din La Liga. FC Barcelona și Real Madrid au avut un start modest de sezon, dar extremele Ansu Fati (17 ani) și Vinicius Jr. (20 de ani) continuă evoluțiile bune din sezonul anterior și vor face tot posibilul pentru a-și conduce echipa spre victorie.

  • Barcelona și Real Madrid se întâlnesc de la 17:00. Meciul poate fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport+.

Ansu Fati are un start de sezon excelent, cu trei goluri înscrise în La Liga și unul în Liga Campionilor, fiind golgeterul echipei din acest început de ediție. Tânărul de 17 ani se află la al doilea sezon în tricoul Barcelonei și a ajuns la 12 goluri marcate în 38 partide. La un an de la debutul la prima echipă, cota sa de piață a crescut la 80 de milioane de euro, conform Transfermarkt.

Barcelona - Real Madrid. Ansu Fati vs. Vinicius Jr.

Vinicius Jr., golgeterul Realului din acest sezon, se pregătește de un nou „El Clasico”. La ultimul episod, disputat pe 1 martie 2020, Vinicius a devenit cel mai tânăr marcator al derby-ului din acest secol, la 19 ani și 233 de zile. Brazilianul a deschis scorul în minutul 71 și a doborât vechiul record, deținut deLionel Mesi, care în martie 2007 a marcat pentru Barcelona la 19 ani și 259 de zile. 

În meciul cu Șahtior, Vincius a mai doborât un record. Atacantul a înscris cel mai rapid gol din postura de rezervă, marcând la 14 secunde după ce a intrat pe teren. Vechiul record era de 15 secunde, fiind împărtășit de Lars Ricken și Andy van der Meyde.

Barcelona - Real Madrid. Echipe probabile

Barcelona (4-2-3-1): Neto - Dest, Pique, Lenglet, Alba - Busquets, De Jong - Griezmann, Coutinho, Fati - Messi 

Real Madrid (4-3-1-2): Courtois - Nacho, Varane, Ramos, Mendy - Valverde, Casemiro, Kroos - Modric - Benzema, Vinicius

Citește mai multe articole despre Barcelona - Real Madrid:

Astăzi este Barcelona - Real Madrid! Doi titulari, recuperați la timp pentru El Clasico

Mai este Barcelona - Real Madrid cel mai tare meci din lume? Marca a lansat dezbaterea

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează