INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Barcelona, recital în 10 oameni cu Celta Vigo! Start perfect de sezon pentru Ronald Koeman

Celta Vigo - Barcelona 0-3 // foto: Guliver/gettyimages +7   FOTO
Celta Vigo - Barcelona 0-3 // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 octombrie 2020 07:19 / Actualizat vineri, 02 octombrie 2020 08:44

Barcelona a învins-o pe Celta Vigo în deplasare, scor 3-0, în al doilea său meci în La Liga, în ciuda faptului că a jucat în inferioritate numerică mai bine de o repriză.

Ronald Koeman a readus entuziasmul în Catalonia. Antrenorul batav a reușit a doua victorie consecutivă alături de Barcelona, ambele în fața unor adversari redutabili din campionatul Spaniei.

Victoria de ieri, 3-0 cu Celta Vigo, a fost extrem de impresionantă, având în vedere faptul că Barcelona a jucat în inferioritate numerică din minutul 42, atunci când Clement Lenglet a văzut al doilea cartonașul galben, cât și faptul că Barcelona nu mai câștigase pe „Balaidos” din aprilie 2015!

Ansu Fati & Leo Messi show

Golurile Barcelonei au fost marcate de Ansu Fati (min. 11), Olaza (autogol, min. 51) și Sergi Roberto (min. 90+5). La 0-2, gazdele au avut șansa să reintre în meci, însă au lovit doar bara porții apărate de Neto. Lionel Messi a fost decisiv la oaspeți, argentinianul reușind să provoace autogolul și să fie decisiv la ultima reușită a echipei sale.  

  • Cu golul marcat, Ansu Fati l-a depășit pe Raul Gonzalez, legenda lui Real Madrid, la numărul de reușite avute în La Liga până la vârsta de 18 ani (10-9);

Cumulat cu victoria categorică din prima rundă (4-0 cu Villarreal), acest succes o duce pe Barcelona pe locul 5 în La Liga, cu maximum de puncte după primele două meciuri. Toate echipele clasate deasupra catalanilor au disputat mai multe meciuri decât aceștia. Vezi clasamentul AICI

+3 FOTO

Alte știri din La Liga:

Sergino Dest la Barcelona » Primul american din istoria clubului

O nouă accidentare pentru Hazard! Cât va sta departe de teren starul lui Real Madrid

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează