INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BENFICA

Călăul Barcelonei dezvăluie cum a încercat un adversar să-l intimideze

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 octombrie 2021 10:11 / Actualizat miercuri, 06 octombrie 2021 11:18

Darwin Núñez, atacantul Benficăi, a făcut meciul carierei contra Barcelonei, în victoria cu 3-0 din grupele Ligii Campionilor.

Uruguayanul de 22 de ani a punctat de două ori contra catalanilor, iar acum a fost convocat la națională, alături de Ronald Araujo, fundașul Barcelonei.

Vârful Benficăi a vorbit pentru ESPN despre victoria contra Barcelonei și a dezvăluit cum a încercat Araujo sa-l facă să-și piardă concentrarea.

„Încerca să-mi șoptească în ureche. Eu râdeam. Când trecea pe lângă mine zicea: «Joacă încet, joacă încet». 

Dar a fost frumos să ne duelăm. Suntem doi tineri uruguayeni care își reprezintă țara. Ronald are un viitor mare în față și îi doresc mult noroc. Este înalt și foarte rapid pentru un fundaș central. Dar nu contează. Când suntem adversari, eu mă duc și încerc să-l dobor”, a spus Nunez, potrivit As.

Anunțul care aruncă în aer Barcelona: „Messi putea să rămână! Laporta a fost întors de Florentino Perez”

 

Javier Tebas, președintele La Liga, declară că Barcelona l-ar fi putut păstra pe Leo Messi (34 de ani) dacă nu-i semna în vară pe Memphis Depay și Sergio Aguero. Deși a acceptat înjumătățirea salariului, Messi nu a mai putut fi înregistrat de catalani și s-a transferat din postura de jucător liber la PSG.

„Am avut o cină cu Laporta acasă la el și a fost de acord să semnăm contractul cu CVC. «Putem să accelerăm negocierile? Copilul (n.r. - Messi) nu e liniștit», mi-a spus. Florentino Perez l-a întors din drum. Chiar dacă el a infirmat, n-am niciun dubiu că așa s-a întâmplat!

Am ajuns la un acord conform căruia, dacă Barcelona se înțelegea cu CVC, putea aloca 15% din banii contractului pentru transferuri. Iar în opinia mea, Messi ar fi putut continua astfel la Barcelona. Laporta a semnat apoi jucători ca Memphis, Aguero... Dacă nu i-ar fi luat, Messi putea rămâne la Barcelona”, a declarat Tebas, conform ESPN.

VIDEO  Darwin Núñez, încântat după golurile marcate de Barcelona: „Sunt mai încrezător acum”

Citește și: 

Război total între PSG și Real Madrid pentru Mbappe: „Trebuie să se oprească, gata! Nu ne respectă”

Cristiano Ronaldo, în doliu: „A murit una dintre cele mai bune prietene”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează