INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Reacție inacceptabilă! Ronaldo Koeman, jignit dur de un jucător: „Ești un clovn, retardatule!”

Ronald Koeman, 57 de ani, antrenorul celor de la Barcelona, a fost jignit în mod grosolan de Roberto Soldado (35 de ani)
Ronald Koeman, 57 de ani, antrenorul celor de la Barcelona, a fost jignit în mod grosolan de Roberto Soldado (35 de ani)

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 februarie 2021 12:02 / Actualizat vineri, 05 februarie 2021 16:02

Ronald Koeman, 57 de ani, antrenorul celor de la Barcelona, a fost jignit în mod grosolan de Roberto Soldado (35 de ani), atacantul de la Granada, în timpul meciului din „sferturile” Cupei Spaniei, câștigat de catalani după prelungiri, scor 5-3.

La mijlocul săptămânii curente, Barcelona a avut un meci mai greu decât se aștepta cu Granda, în Copa del Rey. Trupa lui Koeman a fost condusă cu 0-2 până în minutul 87. Golurile marcate pe final de Griezmann ('88) și Alba ('90+2) au trimis confruntarea în prelungiri, unde Barcelona a tranșat calificarea. 

Roberto Soldado, către Koeman: „Ești un clovn!”

După ultimul gol al meciului, semnat de Jordi Alba în minutul 113, Koeman s-a bucurat într-un stil exuberant pe banca tehnică, spre nemulțumirea lui Soldado, atacantul Granadei aflat în tribune.

„Ești un clovn, un retardat! Îți lipsește modestia. Nu ai pic de respect. Așa câștigați voi, retardatule!”, i-a strigat Soldado lui Koeman, potrivit as.com. Olandezul nu a reacționat.

Reacție inacceptabilă! Ronaldo Koeman, jignit dur de un jucător: „Ești un clovn, retardatule!”
Soldado, jignindu-l pe Ronald Koeman

VIDEO. Golul marcat de Soldado în meciul Granada - Barcelona 3-5

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

FC Porto, la un pas de tragedie! Ambulanța a intrat de urgență pe teren, coechipierii lui Nanu au plâns văzându-l inconștient

Liga Campionilor, dată peste cap de coronavirus » „Optimea” Leipzig - Liverpool, interzisă în Germania

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
enigmaticul
enigmaticul  •  05 Februarie 2021, 18:30

Bolovanul ăsta de Soldado ce a vrut să spună de fapt prin afirmația ”așa câștigați voi” ??? Ce vrea să însinuieze?? Mare fostbalist și ăsta, aduce puțin cu Sumudică, ca mentalitate. Barca a muncit pentru toate golurile care le-a dat(nu puține), nu a ceșit nimic, plus barele și celelalte ocazii avute. Mai bine s-ar fi uitat cum a primit acel penalty, fraierușul ăsta.

melcul_furios
melcul_furios  •  05 Februarie 2021, 18:07

Modestie? Pai de ce a mai dat el al doilea gol si s-a bucurat, nu le ajungea un gol, daca vorbim de modestie? Si nu trebuia sa se bucure, trebuia sa tina capul in jos, nu?

21lva
21lva  •  05 Februarie 2021, 16:30

Soldatu e un loser mai jalnic și decât trump

Vezi toate comentariile (5)
Comentează