INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

BARCELONA. Schimbul momentului în fotbalul mondial: Lautaro Martinez contra Antoine Griezmann

Barcelona e dispusă să renunțe la serviciile lui Griezmann
Barcelona e dispusă să renunțe la serviciile lui Griezmann

Articol de - Publicat marti, 14 aprilie 2020 10:15

Barcelona n-are cash să achite clauza de 111 milioane de euro pentru Lautaro Martinez (22 de ani), atacantul lui Inter, și încearcă să ofere un jucător la schimb, iar italienii îl cer pe Antoine Griezmann (29).

Barcelona profită de întreruperea produsă de pandemie pentru a-și căuta atacant. L-a și găsit, la Inter, însă transferul nu e deloc simplu. Lautaro Martinez, pentru că despre el e vorba, costă 111 milioane de euro, potrivit clauzei de reziliere scadentă pe 15 iulie. 

Bani mulți în criza actuală chiar și pentru catalani, ce încearcă să trateze și să ofere contrapartide. Arturo Vidal, unul din favoriții lui Antonio Conte, a fost prima variantă, refuzată de nerazzurri. Care vin cu o variantă de schimb.

Salariul mare e o piedică pentru Inter

Gazzetta dello Sport a scris despre provocarea lansată campioanei Spaniei. „Îl vreți pe Lautaro? Ni-l dați pe Griezmann!". Atacantul francez are o cotă similară cu argentinianul și, în plus, nici nu s-a acomodat lângă Messi pe Camp Nou. 

Barça vrea să scape de el și l-a propus și în „afacerea Neymar" lui PSG. Problema este însă salariul avut de Grizou, 17 milioane de euro, pe care Inter nu-și permite să i-l suporte. „Fără «Toro», Inter pierde din jocul vertical, dar cu «micul diavol» ar câștiga fantezie, devenind o echipă mai tehnică și mai imprevizibilă", argumentează ziarul roz.

16 goluriîn 31 de jocuri a reușit Lautaro în acest sezon la Inter. Griezmann a marcat 14 în 37 de partide pentru Barcelona

BARCELONA. Schimbul momentului în fotbalul mondial: Lautaro Martinez contra Antoine Griezmann

Lautaro Martinez // Sursă foto: Getty

VIDEO Barcelona și-a găsit noul antrenor

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Fosta iubită a lui Unai Emery, dezvăluiri uluitoare: „Mi-a spus că sunt o vrăjitoare și că Arsenal pierde din cauza mea”

AC Milan are două variante pentru înlocuirea lui Stefano Pioli » Unai Emery, dorit de omul care l-a adus și la Arsenal

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează