INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Tensiuni la Barcelona » Ședință de urgență până la două dimineața, Koeman tremură pentru post!

Ronald Koeman, antrenor Barcelona // foto: Guliver/gettyimages
Ronald Koeman, antrenor Barcelona // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat joi, 16 septembrie 2021 11:00 / Actualizat joi, 16 septembrie 2021 11:38

Ultimul rezultat înregistrat de FC Barcelona, 0-3 cu Bayern Munchen, a agitat apele la echipa blaugrana. După meci, liderii clubului au avut o ședință ce s-a întins până la ora 02:00.

Barcelona trece prin momente delicate în acest început de sezon. Dacă în campionat stă bine, cu două victorii și un egal în 3 etape, echipa lui Ronald Koeman a început cu stângul sezonul de Liga Campionilor, 0-3 cu Bayern Munchen, chiar pe teren propriu. 

După meci, aproape de miezul nopții, liderii clubului au convocat o ședință de urgență. Președintele Joan Laporta, vicepreședintele Rafa Yuste și CEO-ul Mateu Alemany s-au întâlnit în birourile clubului și nu au plecat mai devreme de ora 02:00, scrie Marca.

Ronald Koeman tremură pentru postul de antrenor la Barcelona 

Nu sunt așteptate măsuri drastice în aceste zile, având în vedere lotul slăbit pe care Koeman l-a avut la dispoziție în fața bavarezilor, dar postul antrenorului nu este în totalitate în siguranță.

Presa catalană relatează că viitorul lui Koeman la cârma echipei va fi în joc în următoarele săptămâni. Barcelona mai are de jucat 4 meciuri în septembrie, iar Koeman este presat să le câștige pe toate. Urmează Granada (acasă), Cadiz (deplasare) și Levante (acasă) în La Liga și Benfica (deplasare) în Liga Campionilor, toate meciuri de maximă importanță pentru antrenorul olandez.

Potrivit publicației locale Sport, jucătorii Barcelonei au fost șocați de rigiditatea tactică a lui Koeman la meciul cu Bayern, când echipa nu a funcționat în a doua parte. Iar Mundo Deportivo scrie că încă există încredere în Koeman, dar că lucrurile s-ar putea schimba cu eventuale rezultate proaste în următoarele meciuri, în special cel cu Benfica din Ligă, unde Barcelona nu are garantată calificarea în faza optimilor.

Înfrângere istorică cu Bayern Munchen 

În fața lui Bayern, Barcelona nu a avut niciun șut pe poartă, pentru prima dată în istorie în Ligă conform statisticianului spaniol Mister Chip.

„Sunt dezamăgit, am pierdut 0-3. Dar, dacă suntem realiști, se întâmplă. Avem probleme în ofensivă și avem opțiuni limitate. Am avut 3 atacanți. Asta e tot ce am putut oferi”, a comentat antrenorul Ronald Koeman. 

Dacă te uiți la meci, am ținut piept. Au intrat tineri de 18 ani, echipa a dat totul. În acest moment, suntem ce suntem. E un an complicat. Ei ne-au fost superiori, dar avem baza pentru a merge mai departe.

- Gerard Pique, fundaș FC Barcelona 

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Cristi Chivu nu cedează: 1-1 cu Real Madrid » Echipa sa a egalat la ultima fază, la primul șut pe poartă!

Recordul lui Van Basten, egalat! A înscris de 4 ori la debutul în Champions League

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
gazistu
gazistu  •  16 Septembrie 2021, 12:27

o pertarda de fost fotbalist, ca antrenor NU e.

21lva
21lva  •  16 Septembrie 2021, 12:21

Laporta nu l-a vrut pe Koeman niciodată. Singurul motiv pentru care este încă acolo este clauza de reziliere pe care Barca nu vrea sau nu-și permite să și-o asume. Exclus ca lui Koeman să-i fie prelungit contractul

magic4ever
magic4ever  •  16 Septembrie 2021, 11:53

Koeman stie forta lui Bayern si d-aia a jucat asa defensiv...Bayern poate sa domine meciul si sa inscrie 3 goluri in deplasare cu aproape orice echipa...doar cu PSG,City si Chelsea ar fi mai echilibrat...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează